Trucs en Spelcodes: Dawn of Zombies: Survival (Sopravvivenza Online) (ANDROID / IPHONE)

Zoveel trucs zoals Bruikbare tips voor Dawn of Zombies: Survival (Sopravvivenza Online) (ANDROID / IPHONE). Onze site is volledig gespecialiseerd in trucs en walkthroughs.

Inleiding

Dawn of Zombies: Survival (Sopravvivenza Online): Verhaal van het Spel

Welkom op onze pagina's, en vooral diegenen die gewijd zijn aan de trucs van Dawn of Zombies: Survival (Sopravvivenza Online). Zonder verder uitstel gaan we dit artikel aan u presenteren!

Als je nieuwe trucs kent, dan horen we die graag. Neem contact met ons op of reageer op dit artikel! Je helpt ook andere gebruikers die op zoek zijn.

DoZ is een online simulator van het overleven in een post-apocalyptische wereld. Hier, de mensen die leefden door het Conflict zijn geweest om te overleven tegen de honger, aberraties, fanatici, mutanten en zombies, ziektes en straling. En, natuurlijk, andere overlevenden. Door de corruptie van hitte en vorst dodelijk als een natuurlijk-geboren survivalist. Wees echter voorzichtig: de Gebieden worden veel gevaarlijker wanneer de nacht valt.
Eigenschappen van het spel: - Opbouwen en ambacht van de bodem en de ondergrond; - De energie wordt hersteld om de verbinding met voedsel en Onderdak; - Overleven: stil uw honger en dorst, en het herstellen van straling en om ziekte te voorkomen, te beschermen tegen vorst en hitte; - Volg het verhaal: tientallen personages, honderden quests en notities; - Kies een voertuig te verplaatsen van de fiets naar de UAZ; - Realistische graphics en verlichting, nacht en dag, wijzigen, mistlampen, volumetrische; - Vind mysterieuze artefacten geboren in de aberratie zones; - Sombere woestijnen, donkere bossen, de abnormale ruïnes vol zombies, bandieten en wilde dieren; - Lichaam infusie van wapens om uw branden van de vijanden en bloeden; - De handel en de communicatie met de verschillende partijen — van militaire wetenschappers; - Verhoog reputatie met groepen en-tekens ontvangen unieke beloningen; - Geavanceerde ambachten: 150+ projecten voor wapens, armor, voertuigen; - Meer dan 60 soorten wapens: AK, M-16, pistool, Makarov en de Mosin-Nagant; - Stealth-modus: verstoppen tussen de struiken, sluipen en moorden zonder te worden opgemerkt; - Gebruik een speciale werkbank voor het repareren van wapens en armor!; - Het voltooien van de gebeurtenissen ter bescherming van de bondgenoten van de zombies of de aanval van de kampen van fanatici; - De locaties zijn voortdurend aan het veranderen: zoeken naar airdrops en verborgen nissen voor het verkennen van de aberratie zones; - Ga naar invallen op de baas in de radioactieve dungeon.
Binnenkort: - Multiplayer survival-modus is het spel met vrienden: gratis-voor-iedereen PvP; - De grote nederzettingen, waar u kunt communiceren met andere spelers; - Clan-systeem: upgrade uw basis en deel te nemen in clan wars; - Brand, vorst, en giftige aberraties. - MMO invallen op de baas, en de jacht op de walking dead geboren in de Vuurzee; - Co-op-PvE-missies; - NPC-bondgenoten en huisdieren, zoals een hond en robot hond; - Het bouwen van een drone om te spioneren en belegeren andere spelers schuilplaatsen in PvP-modus.

Dit spel is uitgebracht op 28/12/2019 en de trucs die we bezitten zijn geldig voor ANDROID / IPHONE. Deze lijst zal in de loop van de tijd worden bijgewerkt telkens wanneer we merken dat er nieuwe consoles zijn waarop Dawn of Zombies: Survival (Sopravvivenza Online) is gepubliceerd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Dawn of Zombies: Survival (Sopravvivenza Online) (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

En hier zijn eindelijk de langverwachte trucs voor dit spel.

Trucs: Trucs van het Spel

Spijtig, er zijn geen trucs beschikbaar voor Dawn of Zombies: Survival (Sopravvivenza Online). We zijn altijd op de hoogte wat betreft de trucs, dus wees geduldig en wacht tot ze worden gepubliceerd. Als u wilt, kunt u uw verzoek indienen door contact met ons op te nemen.
Cherri Andrea640360