Trucs en Spelcodes: American Dad! Apocalypse Soon (ANDROID / IPHONE)

Scroll doorheen deze pagina om alle bestaande trucs te vinden voor American Dad! Apocalypse Soon (ANDROID / IPHONE).

Inleiding

American Dad! Apocalypse Soon: Verhaal van het Spel

Hallo! Het is een genoegen om u op onze site te vinden. Deze pagina bevat alle trucs en codes die we hebben kunnen vinden voor American Dad! Apocalypse Soon.

Als u andere kan vinden, aarzel dan niet om het naar ons te sturen. We zullen het met eventuele openbare dank aan de bestaande toevoegen.

Maak je klaar voor de finale van American Dad! de ervaring!
De aliens zijn binnengedrongen in Langley Valt! Stan ' s familie gegijzeld en het voortbestaan van de mensheid ligt in jouw handen. Het bouwen van Stan de ondergrondse basis, verzamelen een leger van Roger klonen en vechten terug te nemen Aarde en opslaan van de familie Smith.
Draai de Smith ' s kelder in uw ondergrondse schuilplaats. Drukken van geld, besteden Gouden Turds, en de productie van de waardevolle resources die u nodig hebt om je missie te bereiken. Het trainen en uitrusten van uw Roger klonen met America ' s best arsenaal. Van honkbalknuppels naar geluk wasbeer sticks, plasma wapens, elektrische machine geweren, gebruik alle wapens tot uw beschikking. Zodra uw leger is klaar, u kunt nemen in de Amerika ' s vijanden -- gewelddadige landlopers voor de Antichrist de apostelen!

Dit spel is uitgebracht op 30/12/2019 en de trucs die we bezitten zijn geldig voor ANDROID / IPHONE. Deze lijst zal in de loop van de tijd worden bijgewerkt telkens wanneer we merken dat er nieuwe consoles zijn waarop American Dad! Apocalypse Soon is gepubliceerd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor American Dad! Apocalypse Soon (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

En hier zijn eindelijk de langverwachte trucs voor dit spel.

Trucs: Trucs van het Spel

Het spijt ons, maar we hebben momenteel geen trucs voor American Dad! Apocalypse Soon in de Database. We vragen je om geduld te hebben, omdat het soms tijd kost om trucs te vinden en soms bestaan ze gewoon niet, vooral voor spellen online.
Cherri Andrea640360