Trucs en Spelcodes: She Sees Red - Film thriller interattivo (ANDROID / IPHONE)

Leer de trucs van She Sees Red - Film thriller interattivo en ontdek de codes op deze pagina.

Inleiding

She Sees Red - Film thriller interattivo: Verhaal van het Spel

We presenteren u de Apocanow-pagina gewijd aan de trucs en geheimen van She Sees Red - Film thriller interattivo! Het bevat alle ontgrendelingen en strategieën om verder te komen in het spel, moeilijke delen te overwinnen en nieuwe delen van het spel te ontdekken.

Kent u nog andere? We zouden ze heel graag ontvangen, zodat we ze op de site kunnen publiceren en dit artikel kunnen bijwerken.

Iemand heeft gedood meerdere mensen in een bekende nachtclub. Een eenzame detective die is toegewezen aan de zaak, is in elke aanwijzing, waar het ook kan leiden. In deze provocerende thriller interactieve, NIETS is wat het lijkt!
Ze Ziet het Rood is een criminalinteractive gameand een hard-boiledmurder mysterie.Daag je vermogen om beslissingen te nemen,hun eigen weg kiezen,vinden van de moordenaar.
- Jack, volwassen spel/film met een anon-lineaire narratieve - Storyelements kan worden ervaren door het maken van belangrijke choicesalong de weg - Vier possiblecrime solvingendings gebaseerd op uw keuzes! - Professionele acteurs, bewerken, licht, geluid en design maken van Haar Zie Rode, een unieke interactieve film! - Storieswith diepe en intrigerende wendingen

We hebben materiaal geldig voor ANDROID / IPHONE. De lijst met consoles is voortdurend bijgewerkt sinds 30/12/2019, de datum waarop She Sees Red - Film thriller interattivo werd gepubliceerd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor She Sees Red - Film thriller interattivo (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

De inleiding is voorbij. Hier zijn de trucs voor dit spel.

Trucs: Trucs van het Spel

Spijtig, er zijn geen trucs beschikbaar voor She Sees Red - Film thriller interattivo. We zijn altijd op de hoogte wat betreft de trucs, dus wees geduldig en wacht tot ze worden gepubliceerd. Als u wilt, kunt u uw verzoek indienen door contact met ons op te nemen.
Cherri Andrea640360