Trucs en Spelcodes: Idle Magic city (ANDROID / IPHONE)

Alle trucs en codes van Idle Magic city voor ANDROID / IPHONE die in omloop zijn!

Inleiding

Idle Magic city: Verhaal van het Spel

We laten je graag het videospelmateriaal zien dat we hebben verzameld voor Idle Magic city!

Als u ander materiaal heeft, aarzel dan niet om het te plaatsen of naar ons op te sturen. We zullen het heel graag en met eventuele bedanking in het artikel plaatsen.

Duik in het geheim van een land van magie! Evolueren fairy fairy farm city, en de magie van de township. Het bouwen van het mysterie van de sprookjes van de stad, een geheime stad van magie. Handwerk-de magie van het hooi en een tovenaar of heks voor een dag! Leven in een magisch land met al je favoriete personages: tovenaars en heksen, draken en prinsessen, elfen en kabouters, feeën en dwergen! Het maken van magische voorwerpen en help de personages met hun avonturen. Meester van de magie en tovenarij te maken van hun eigen verhaal in een sprookjesachtige stad. Vrienden te maken met de verschillende magische wezens, wijze tovenaars en boze heksen. De Prinses van het rijk van de Feeën is enchanted, de burgers huilen en hebben uw hulp nodig! Waar is de Prins die kan ontwaken de slapende schoonheid? Nee, maar je kunt helpen de Prins doorbreek de betovering en de Prinses te redden in de sprookjes.

Alle informatie over de trucs in dit artikel is van toepassing op Idle Magic city sinds 30/12/2019, op de consoles ANDROID / IPHONE. De lijst wordt telkens bijgewerkt wanneer het spel wordt gepubliceerd voor een nieuwe console.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Idle Magic city (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

De inleiding is voorbij. Hier zijn de trucs voor dit spel.

Trucs: Trucs van het Spel

Spijtig, er zijn geen trucs beschikbaar voor Idle Magic city. We zijn altijd op de hoogte wat betreft de trucs, dus wees geduldig en wacht tot ze worden gepubliceerd. Als u wilt, kunt u uw verzoek indienen door contact met ons op te nemen.
Cherri Andrea640360