Trucs en Spelcodes: Perplexed - Math Puzzle Game (ANDROID / IPHONE)

Hieronder vind je alle trucs van het spel Perplexed - Math Puzzle Game voor ANDROID / IPHONE, evenals ontgrendelingen, geheimen en tips.

Inleiding

Perplexed - Math Puzzle Game: Verhaal van het Spel

We zijn verheugd dit artikel te presenteren dat gewijd is aan de trucs en codes van Perplexed - Math Puzzle Game. Hier vindt u alle bronnen die onze redactie heeft gevonden op Perplexed - Math Puzzle Game, in het bijzonder, bovenop hetgeen dat geschreven staat, ook Trainers en Achievements.

Als je andere ontgrendelingen of strategieën kent, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen of commentaar te geven op het artikel. Je maakt het completer en nuttiger voor al de bezoekers.

Verbaasd is een leuke math puzzle spel. Wat puzzels mij is verslavend spel van het raadsel, logica gebaseerde puzzel spel waarin je moet een grid vol getallen. Eenvoudig te leren en makkelijk te spelen. Verbaasd is zeer nuttig voor de verbetering van je hersenen, het logische denken en het geheugen. Wat puzzels mij volledig advertentie gratis en zeer evenwichtig en moeilijkheidsgraden, voor zowel beginners en gevorderde spelers. Als u wilt spelen van sudoku, kunt u ook genieten van het spelen van het raadsel.
Het doel is om de som van de getallen van elke rij en elke kolom gelijk zijn aan het aantal in in het vak. Daarom is het noodzakelijk om de volgorde van de getallen in het raster van de som van de getallen in een rij of kolom is gelijk aan het aantal in het vak.
Twee spel modi beschikbaar voor het spel: klassieke en eindeloze

Dit spel is uitgebracht op 01/01/2020 en de trucs die we bezitten zijn geldig voor ANDROID / IPHONE. Deze lijst zal in de loop van de tijd worden bijgewerkt telkens wanneer we merken dat er nieuwe consoles zijn waarop Perplexed - Math Puzzle Game is gepubliceerd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Perplexed - Math Puzzle Game (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

Na het voorwoord, laten we je de trucs zien die we hebben gevonden.

Trucs: Trucs van het Spel

Spijtig, er zijn geen trucs beschikbaar voor Perplexed - Math Puzzle Game. We zijn altijd op de hoogte wat betreft de trucs, dus wees geduldig en wacht tot ze worden gepubliceerd. Als u wilt, kunt u uw verzoek indienen door contact met ons op te nemen.
Cherri Andrea640360