Trucs en Spelcodes: Dragon Simulator 3D: Adventure Game (ANDROID / IPHONE)

Scroll doorheen deze pagina om alle bestaande trucs te vinden voor Dragon Simulator 3D: Adventure Game (ANDROID / IPHONE).

Inleiding

Dragon Simulator 3D: Adventure Game: Verhaal van het Spel

We laten je graag het videospelmateriaal zien dat we hebben verzameld voor Dragon Simulator 3D: Adventure Game!

Als u andere kent, stel ze dan voor door contact met ons op te nemen en we zullen ze graag hier in dit artikel publiceren.

De controle van een enorme draak in de nieuwe dragon leven simulator! Kies de draak je zal zijn. Gebruik de verwoestende kracht van vuur, ijs, natuur of door de lucht. De grootste en meest verschrikkelijke roofdieren kan niet worden vergeleken met de kracht van een draak. De draak kan gaan met een hele stad van mensen. De moedigste van de mens om de aanval van de draak. Echter, de draak met de hulp van zijn adem en het enorme staart kan snel zijn vijanden verslaan en breken hun huizen en forten. De draak zal ook worden bestreden door meer geduchte tegenstanders, zoals de enorme golems, trollen, demonen en andere wezens. Geleidelijk aan zal de draak sterker en sterker. Als de draak groeit, heb je een clan van dragons den.
Eigenschappen Van Het Spel:

Dragon Simulator 3D: Adventure Game is gepubliceerd op 02/01/2020 voor ANDROID / IPHONE. We zorgen ervoor dat de lijst met consoles waarvoor het spel in de loop van de tijd is gepubliceerd, wordt bijgewerkt als de trucs ook van toepassing zijn op nieuwkomers.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Dragon Simulator 3D: Adventure Game (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

Nu gaan we over om u de trucs te tonen na de inleiding die we zojuist geschreven hebben.

Trucs: Trucs van het Spel

Oei. Er is helaas nog geen truc :(. Als je ze nodig hebt, neem dan contact met ons op en we zullen ons best doen, anders gewoon wachten: zodra we ons bewust worden van het bestaan ​​van trucs voor Dragon Simulator 3D: Adventure Game, zullen we ze onmiddellijk publiceren.
Cherri Andrea640360