Trucs en Spelcodes: Off the Hook! (ANDROID / IPHONE)

Scroll doorheen deze pagina om alle bestaande trucs te vinden voor Off the Hook! (ANDROID / IPHONE).

Inleiding

Off the Hook!: Verhaal van het Spel

We zijn verheugd dit artikel te presenteren dat gewijd is aan de trucs en codes van Off the Hook!. Hier vindt u alle bronnen die onze redactie heeft gevonden op Off the Hook!, in het bijzonder, bovenop hetgeen dat geschreven staat, ook Trainers en Achievements.

Als u andere kent, stel ze dan voor door contact met ons op te nemen en we zullen ze graag hier in dit artikel publiceren.

In De Haak, uw doel is om de metalen vorm rond, en het doel is zo kleurrijke ringen uiteindelijk in het gat. Eerste, is het noodzakelijk om het analyseren van de vorm in de voorkant van de u - sommigen van hen zijn moeilijk en je moet heel slim zijn om op te lossen.
U moet gebruik maken van precisie en timing te draaien van de vorm, de juiste manier om de ringen uit. En dan, eindelijk, moet je ervoor zorgen dat je je doel op de afbeelding precies goed, zodat de ringen uiteindelijk in het gat. Als een van hen gaat uit, je verliest!
Maak je geen zorgen, je kunt het herhalen van het niveau als je het niet krijgen! Terwijl je speelt, je ook het verzamelen van munten om te ontgrendelen speciale prijzen: de verschillende kleuren van de ringen, en speciale niveaus. U zult u nooit vervelen opnieuw!

Ons materiaal kan worden gebruikt met de volgende consoles: ANDROID / IPHONE. Deze lijst wordt voortdurend bijgewerkt sinds ANDROID / IPHONE of sinds wanneer het spel is uitgekomen.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Off the Hook! (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

En hier zijn eindelijk de langverwachte trucs voor dit spel.

Trucs: Trucs van het Spel

Op dit moment hebben we geen trucs. Misschien is het te vroeg, in het geval dat het spel niet uitgekomen is. Of er zijn gewoon geen trucs ontworpen voor dit spel en geen enkele gebruiker op het net heeft een manier gevonden om vals te spelen Off the Hook!. E-mail ons als je trucs nodig hebt voor dit spel. We zullen ons best doen om ze te vinden.
Cherri Andrea640360