Trucs en Spelcodes: Darting Knives: Speedy Tempo (ANDROID / IPHONE)

Leer de trucs van Darting Knives: Speedy Tempo en ontdek de codes op deze pagina.

Inleiding

Darting Knives: Speedy Tempo: Verhaal van het Spel

Hallo! Het is een genoegen om u op onze site te vinden. Deze pagina bevat alle trucs en codes die we hebben kunnen vinden voor Darting Knives: Speedy Tempo.

Als je nieuwe geheimen of codes hebt gevonden en deze wilt delen, aarzel dan niet! We zijn altijd blij om ons materiaal met ander te kunnen integreren en het voor iedereen beschikbaar te maken.

In het Darten Messen: een Snelle Tijd, wij zijn de stappen van makkelijk tot moeilijk. U zal hebben om te spiegelen alle messen vermeld, als u gemakkelijk kunt omdraaien alle messen op het register, dan kunt u een break-up en ga naar de volgende log, dat is de volgende fase. U zal hebben om te houden van uw tijd, wat betekent dat alle messen zijn meer of minder in dezelfde kloof. Te dicht bij je zal niet op het podium. Soorten messen voor uw keuze, je kunt ontgrendelen met de appelen, die je kunt krijgen van stadia of registers. Behalve voor de fase modus, kunt u ook deelnemen aan de Challenge Mode, die u verleent met een van de meest vermakelijke logs, zoals fruit, kiwi, watermeloen.

Ons materiaal kan worden gebruikt met de volgende consoles: ANDROID / IPHONE. Deze lijst wordt voortdurend bijgewerkt sinds ANDROID / IPHONE of sinds wanneer het spel is uitgekomen.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Darting Knives: Speedy Tempo (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

Na deze inleiding over het spel, volgen hier de trucs die we je beloofd hebben.

Trucs: Trucs van het Spel

Helaas hebben we momenteel geen trucs voor dit spel. Maak je geen zorgen: zodra we ze hebben, zullen we deze pagina bijwerken met de bestaande trucs!
Cherri Andrea640360