Trucs en Spelcodes: Dream Detective (ANDROID / IPHONE)

De pagina gewijd aan de trucs van Dream Detective (ANDROID / IPHONE). Je vindt er valsspeel codes, geheimen, strategieën en nog veel meer.

Inleiding

Dream Detective: Verhaal van het Spel

We presenteren u de Apocanow-pagina gewijd aan de trucs en geheimen van Dream Detective! Het bevat alle ontgrendelingen en strategieën om verder te komen in het spel, moeilijke delen te overwinnen en nieuwe delen van het spel te ontdekken.

Als je andere ontgrendelingen of strategieën kent, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen of commentaar te geven op het artikel. Je maakt het completer en nuttiger voor al de bezoekers.

De droom Detective is een grote interactieve spel van het onderzoek, met zijn unieke, met de hand getekende grafische stijl. De vooruitgang in het Land van de Dromen en het ontdekken van de mysteries, elk met hun eigen accenten en de eigenaardigheden toe te voegen aan uw avontuur! Een lood-detective, en vallen in liefde met een wereld die is gehuld in een waas van geheimzinnigheid.
De Geschiedenis Van Het Spel: Detective Allie plots bevond zich in het Land van Droom van een dinsdag middag. Hij vond toen dat het tijd was instabiel zijn kostbare Tijd Cystal verbrijzeld in stukken door onbekende dieven. Het koninkrijk van dromen is ondergedompeld in chaos, maar Allie is begonnen met haar zoektocht om te herstellen wat verloren was en vrede op aarde...
Eigenschappen Van Het Spel: 1. Unieke, charmante Droom scènes die verbinding maken met de wereld tussen werkelijkheid en fantasie! 2. Een stijlvolle art-stijl met verborgen details om de ultieme object van onderzoek, de ervaring van het spel. 3. Groeien samen met de hoofdpersoon, het begeleiden van hun pad door uw eigen beslissingen. De wederopbouw van het Land van Droom en versier je eigen Kasteel. 4. Een weelderige wereld, rijk in de gameplay en inhoud! Meer dan 200 prachtig ontworpen, uitdagende levels, met meer al gepland voor een release. Blijf op de hoogte! 5. Duizenden regels van de dialoog, met een gevarieerde cast van karakters uit alle lagen van het leven, te wachten om hun verhalen te delen... en geheimen. Ontdek bijna 100.000 interacties en teksten tijdens uw reis! 6. Het aanpassen van uw karakter met honderden kostuums, ontdek het geheim van de elfen, en ontdek de geheimen die plaag het Land van dromen - is in staat te verzamelen om de inhoud van uw hart.

Dream Detective is gepubliceerd op 07/01/2020 voor ANDROID / IPHONE. We zorgen ervoor dat de lijst met consoles waarvoor het spel in de loop van de tijd is gepubliceerd, wordt bijgewerkt als de trucs ook van toepassing zijn op nieuwkomers.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Dream Detective (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

Na het voorwoord, laten we je de trucs zien die we hebben gevonden.

Trucs: Trucs van het Spel

De lijst met truccen voor dit spel is momenteel leeg. Heb geduld, binnenkort hebben we trucs om je te laten zien. Mits dat er natuurlijk zijn. Als je dit proces wilt versnellen, neem dan contact met ons op of reageer op deze pagina.
Cherri Andrea640360