Trucs en Spelcodes: Blackwater Sea: Ship Royale (ANDROID / IPHONE)

Hieronder vind je alle trucs van het spel Blackwater Sea: Ship Royale voor ANDROID / IPHONE, evenals ontgrendelingen, geheimen en tips.

Inleiding

Blackwater Sea: Ship Royale: Verhaal van het Spel

Welkom op onze pagina's, en vooral diegenen die gewijd zijn aan de trucs van Blackwater Sea: Ship Royale. Zonder verder uitstel gaan we dit artikel aan u presenteren!

Als u andere kan vinden, aarzel dan niet om het naar ons te sturen. We zullen het met eventuele openbare dank aan de bestaande toevoegen.

Allemaal aan boord! Het beheren van uw schip en het verzamelen van een uniek team in de nieuwe arcade spel Blackwater van de Zee: het Schip Royale. Uw doel is om te verslaan van de vijanden in de oorlog voor de Caribische Zee! Verzamelen van middelen, in de beste traditie van de ik-games, groter en sterker. Uitbreiden van uw macht en de meest beroemde kapitein op de zeven zeeën!
Eigenschappen van het spel: - De vloot van de piraten en soldaten worden uw vijanden, of u kunt huren om te vechten tegen je tegenstanders. - Upgraden van uw schip met verschillende skins te schrikken van de vijand. - Passeren het slagveld en het verzamelen van zoveel mogelijk middelen zo veel mogelijk. - Het verkennen van andere functies: schiet op de vijanden met kanonnen, verhogen van uw snelheid of botskracht. - Een top speler en niet crashen in de stenen!
Veel geluk, Kapitein!

Ons materiaal kan worden gebruikt met de volgende consoles: ANDROID / IPHONE. Deze lijst wordt voortdurend bijgewerkt sinds ANDROID / IPHONE of sinds wanneer het spel is uitgekomen.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Blackwater Sea: Ship Royale (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

Nu gaan we over om u de trucs te tonen na de inleiding die we zojuist geschreven hebben.

Trucs: Trucs van het Spel

Oei. Er is helaas nog geen truc :(. Als je ze nodig hebt, neem dan contact met ons op en we zullen ons best doen, anders gewoon wachten: zodra we ons bewust worden van het bestaan ​​van trucs voor Blackwater Sea: Ship Royale, zullen we ze onmiddellijk publiceren.
Cherri Andrea640360