Trucs en Spelcodes: A Year of Rain (PC)

Hieronder vind je alle trucs van het spel A Year of Rain voor PC, evenals ontgrendelingen, geheimen en tips.

Inleiding

A Year of Rain: Verhaal van het Spel

Welkom op de gerelateerde trucspagina van A Year of Rain. We laten je al het materiaal zien dat we hebben gevonden, dit is een site die volledig is gewijd aan trucs en walkthroughs voor videospellen.

Kent u nog andere? We zouden ze heel graag ontvangen, zodat we ze op de site kunnen publiceren en dit artikel kunnen bijwerken.

Een koninkrijk van verwoesting, die verandert het tempo van de gevechten, de proeftuin voor degenen die grote ambities heeft. Een Jaar Van Regen is de RTS team allerhoogste. Kies uw team, en voer een team en de controle van de legendarische held die voor het leiden van uw leger!

Dit spel is uitgebracht op 6/10/2019 en de trucs die we bezitten zijn geldig voor PC. Deze lijst zal in de loop van de tijd worden bijgewerkt telkens wanneer we merken dat er nieuwe consoles zijn waarop A Year of Rain is gepubliceerd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor A Year of Rain (PC): Edit: het leveren van de maximale en Wijzigen: Anorium.

Wil je veel trucs en wil je dat ze effectief zijn? Dan moet je de Trainer van A Year of Rain proberen die beschikbaar is op deze site. Download hem en voer hem uit terwijl je speelt: het zal je toelaten nieuwe trucs te ontgrendelen die anders niet kunnen worden ontgrendeld.

Na deze inleiding over het spel, volgen hier de trucs die we je beloofd hebben.

Trucs:

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van A Year of Rain zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
Download Pagina A Year of Rain (ORIGINAL / +0)
  • De snelheid van het spel
  • Edit: Anorium
  • Edit: hout
  • Edit: stroom
  • Edit: het bieden van maximale
  • Edit: de Lengte van het spel het Spel huidige
Cherri Andrea640360