Trucs en Spelcodes: Dark Days: Zombie Survival (ANDROID / IPHONE)

Pagina gewijd aan de trucs, codes en geheimen van Dark Days: Zombie Survival voor ANDROID / IPHONE.

Inleiding

Dark Days: Zombie Survival: Verhaal van het Spel

Hallo! Het is een genoegen om u op onze site te vinden. Deze pagina bevat alle trucs en codes die we hebben kunnen vinden voor Dark Days: Zombie Survival.

Als u andere kan vinden, aarzel dan niet om het naar ons te sturen. We zullen het met eventuele openbare dank aan de bestaande toevoegen.

De aarde is nu anders. Een onbekende epidemie bijna weggevaagd van de mensheid, is veroordeeld tot een eeuwige strijd om te overleven. Bijna de gehele bevolking is veranderd in bloeddorstige zombies. De apocalyps heeft toegeslagen en de stad werd binnengevallen door the walking dead. Het leger en zijn gedropt nucleaire bommen in de meest besmette gebieden, maar het was te laat. De epidemie is out of control. Alle hoop was verloren. Mensen hebben hun stad moeten verlaten om hun toevlucht te vinden van the walking dead. Ze begon met het bouwen van schuilplaatsen om te overleven hun laatste dagen in het nieuwe post-apocalyptische landschap. Vechten. Om middelen te verzamelen. Bouw van uw beschutting. Overleven!
Donkere dagen, is een tactische shooter survival! Donkere dagen, combineert de beste onderdelen van shooters en survival games in een. Uw missie? Het bouwen van uw ultieme toevluchtsoord, verzamelen van middelen, het maken van wapens en uitrusting, en veeg uit hordes van zombies honger naar menselijk vlees in een post-apocalyptische wereld. Overleven tot het einde en hoop te geven om te bouwen aan een nieuwe wereld! Gameplay: - Bouwen en upgrade uw schuilplaats - Het verzamelen van resources - Het maken van wapens en uitrusting - De originele grafische stijl - Grote wereld - Intuïtieve bediening - Geavanceerde element van een systeem voor het maken van - Unieke beloningen voor het verslaan van de bunker - Ton van wapens en uitrusting. En hordes gek zombies te doden roaming een post-apocalyptische wereld!
======================== DE SAMENLEVING VAN DE GEMEENSCHAP: ======================== Facebook: https://www.facebook.com/AzurGamesOfficial Instagram: https://www.instagram.com/azur_games YouTube: https://www.youtube.com/AzurInteractiveGames

Alle informatie over de trucs in dit artikel is van toepassing op Dark Days: Zombie Survival sinds 11/01/2020, op de consoles ANDROID / IPHONE. De lijst wordt telkens bijgewerkt wanneer het spel wordt gepubliceerd voor een nieuwe console.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Dark Days: Zombie Survival (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

Nu gaan we over om u de trucs te tonen na de inleiding die we zojuist geschreven hebben.

Trucs: Trucs van het Spel

Wat jammer! Nu hebben we geen trucs om je te tonen. Heb geduld, maar als je alles wilt versnellen, neem dan contact met ons op. We zullen ons best doen om u tevreden te stellen!
Cherri Andrea640360