Trucs en Spelcodes: take that city! (ANDROID / IPHONE)

Leer de trucs van take that city! en ontdek de codes op deze pagina.

Inleiding

take that city!: Verhaal van het Spel

We laten je graag het videospelmateriaal zien dat we hebben verzameld voor take that city!!

We hopen dat het u zal helpen en dat u ons werk zult waarderen. Als je trucs hebt om voor te stellen, reageer of neem contact met ons op en we zullen de pagina bijwerken.

Eens was dit de stad uit te hangen, maar nu... Gewapende misdadigers zijn hoogtij, en gigantische monsters zijn verborgen. Er is overal gevaar, en de strijd is in de voortgang van de tijd. Nu hebben we uw hulp nodig. Oproep aan de burgers om de arm omhoog, neem de wapens in de hand, de lancering van een gevecht en neem deze stad!
- Zaken die te maken hebben zijn niet zo ingewikkeld, het doden van de monsters om beloningen, dan upgrade je uitrusting, wapen krachtiger! - Maak je geen zorgen, niet alleen vechten, het gebruik van voedsel te verzamelen en meer mensen, en hebben een sterk team. In dit type van milieu, voedsel en leven! - Als je jammer genoeg tegen een gewelddadige King Kong, of een kettingzaag gek met een masker, je hoeft niet zo bang, slaan, en nemen de stad! Echter, het is niets meer dan een verschrikkelijke giant spider... - Het is niet mogelijk om bezetten de hele stad in een keer. Het is noodzakelijk vast te stellen aantal van de strategieën, één voor één, stap voor stap, en een plan. - Als u hebt genomen een stad met veel pijn, niet al te graag, te snel. De kust van de stad is nog steeds in volle gang, de stad van ijs is nog steeds hoogtij, en de situatie in de stad van de woestijn is nog erger, ze zijn het wachten voor uw redding!
Gekenmerkt Spelen: -Verslaan van monsters en het verzamelen van de benodigdheden en de bouw! -Voor het bijeenroepen van de burgers, om samen te werken en samen vechten! -Upgraden van uw apparatuur met materialen om je team te verbeteren van de bestrijding van effectiviteit! Bezetten het gebouw en oprichten van een slag-basis! -Ga de strijd aan met machtige reuzen en aan te vallen! -Willekeurig gegenereerde BAAS brengt je meer uitdagingen en beloningen! -Makkelijk te begrijpen, met één hand!

Ons materiaal kan worden gebruikt met de volgende consoles: ANDROID / IPHONE. Deze lijst wordt voortdurend bijgewerkt sinds ANDROID / IPHONE of sinds wanneer het spel is uitgekomen.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor take that city! (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

Na het voorwoord, laten we je de trucs zien die we hebben gevonden.

Trucs: Trucs van het Spel

Momenteel geen truc beschikbaar. Alstublief, kom later nog eens kijken om te controleren, want we zijn altijd actief in de zoektocht naar nieuw materiaal om toe te voegen. Als je trucs of strategieën kent voor take that city!, stuur ze dan naar ons.
Cherri Andrea640360