Trucs en Spelcodes: Eternal Sword - Idle PRG (ANDROID / IPHONE)

Pagina gewijd aan de trucs, codes en geheimen van Eternal Sword - Idle PRG voor ANDROID / IPHONE.

Inleiding

Eternal Sword - Idle PRG: Verhaal van het Spel

Welkom op onze pagina's, en vooral diegenen die gewijd zijn aan de trucs van Eternal Sword - Idle PRG. Zonder verder uitstel gaan we dit artikel aan u presenteren!

Als u ander materiaal heeft, aarzel dan niet om het te plaatsen of naar ons op te sturen. We zullen het heel graag en met eventuele bedanking in het artikel plaatsen.

De eeuwige Zwaard is een smart idle RPG met auto-battle modus. Middelen krijgen en sterker.
▶ Eenvoudig te Updaten ◀ Auto-battle om de uitdaging van de etappes, langs de niveaus en te verdienen diamanten gemakkelijk. Uw handen vrij! De Offline modus beloningen. De Non-stop de vooruitgang naar het niveau snel omhoog en sterker te worden, zelfs als je het druk is of niet online.
▶ Frisse Kijk ◀ Tientallen van de mode, de vleugels, de titels en de wapens voor u om uit te kiezen. Echt cool en voeg meer power naar je karakter.

Dit spel is uitgebracht op 12/01/2020 en de trucs die we bezitten zijn geldig voor ANDROID / IPHONE. Deze lijst zal in de loop van de tijd worden bijgewerkt telkens wanneer we merken dat er nieuwe consoles zijn waarop Eternal Sword - Idle PRG is gepubliceerd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Eternal Sword - Idle PRG (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

Na deze inleiding over het spel, volgen hier de trucs die we je beloofd hebben.

Trucs: Trucs van het Spel

De lijst met truccen voor dit spel is momenteel leeg. Heb geduld, binnenkort hebben we trucs om je te laten zien. Mits dat er natuurlijk zijn. Als je dit proces wilt versnellen, neem dan contact met ons op of reageer op deze pagina.
Cherri Andrea640360