Trucs en Spelcodes: Nonogram.com - Classici puzzle giapponese (ANDROID / IPHONE)

Trucs, Codes en Geheimen voor Nonogram.com - Classici puzzle giapponese op ANDROID / IPHONE. Bijvoorbeeld: Bruikbare tips.

Inleiding

Nonogram.com - Classici puzzle giapponese: Verhaal van het Spel

Welkom! Hieronder hebben we de trucs van Nonogram.com - Classici puzzle giapponese verzameld, maar niet alleen dat. Alle Achievements, codes en trainers zullen op deze pagina worden weergegeven als en van zodra ze beschikbaar zijn.

Als u andere kan vinden, aarzel dan niet om het naar ons te sturen. We zullen het met eventuele openbare dank aan de bestaande toevoegen.

Ontdek het mysterie van een nonogram puzzel wordt! Los puzzels op logica om nummers, met simpele regels en uitdagende oplossingen te vinden van de foto ' s!!! Kies de moeilijkheidsgraad en om uw logica te oefenen! Start het afspelen van ons beeld kruis puzzel in het easy niveau, en word een echte nonogram puzzel wordt de meester!
Nonograms zijn verslavend, brain games, dat combineren van de logica met de pixel-art. Verborgen afbeeldingen op de raad van bestuur op basis van de getallen in een rij, in beide richtingen! Om het oplossen van de nonogram puzzel de puzzel, volg de aanwijzingen die u zullen helpen om de kleur van de vierkanten te completeren de line en kies zelf welke van hen moet blijven leeg. Indien u vult alle velden op deze foto cross puzzels, ontdekt u een prachtige pixel-art foto! Dit is het belangrijkste punt van de nonogram puzzel wordt de quiz.
Nonograms zijn ook bekend als griddlers, hanjie, picross, pictocross of kakuro. Dit zijn de klassieke Japanse puzzel met verborgen foto ' s. Wie heeft ooit gehoord van hen, meestal kennen ze de regels.

Dit spel is uitgebracht op 12/01/2020 en de trucs die we bezitten zijn geldig voor ANDROID / IPHONE. Deze lijst zal in de loop van de tijd worden bijgewerkt telkens wanneer we merken dat er nieuwe consoles zijn waarop Nonogram.com - Classici puzzle giapponese is gepubliceerd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Nonogram.com - Classici puzzle giapponese (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

En hier zijn eindelijk de langverwachte trucs voor dit spel.

Trucs: Trucs van het Spel

We hebben nog steeds geen trucs om te tonen. We doen ons best om trucs te zoeken en te publiceren van spellen wanneer we ze vinden. Kom regelmatig eens controleren op deze pagina. Als er trucs zijn voor Nonogram.com - Classici puzzle giapponese, zullen we deze in de loop van de tijd publiceren.
Cherri Andrea640360