Trucs en Spelcodes: Steel And Flesh 2: New Lands (ANDROID / IPHONE)

Scroll doorheen deze pagina om alle bestaande trucs te vinden voor Steel And Flesh 2: New Lands (ANDROID / IPHONE).

Inleiding

Steel And Flesh 2: New Lands: Verhaal van het Spel

Welkom! Hieronder hebben we de trucs van Steel And Flesh 2: New Lands verzameld, maar niet alleen dat. Alle Achievements, codes en trainers zullen op deze pagina worden weergegeven als en van zodra ze beschikbaar zijn.

Als je andere ontgrendelingen of strategieën kent, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen of commentaar te geven op het artikel. Je maakt het completer en nuttiger voor al de bezoekers.

Staal En Vlees 2: Nieuw Land is een mix van middeleeuwse 3D-actie en strategie. U hebt de mogelijkheid om een bezoek aan de Middeleeuwen en in 1212, wanneer het Mongoolse Rijk is aan kracht te winnen in Azië, en de Kruistochten zijn in volle gang in het Midden-Oosten. Tot uw beschikking is een grote kaart van de wereld, in die 20 grote lidstaten. U hebt het recht om trouw te zweren de staat, en al snel werd de king of creëer je eigen, het verkrijgen van meer en meer gebieden. Ook heb je altijd de kans om te vechten met de bandieten, en verdienen op de verkoop van trofeeën. De aankoop van grond en de oprichting van een bedrijf, het is een comfortabel leven. Naast reizen op een globale kaart, kunt u altijd persoonlijk deel te nemen aan de strijd met het leger, als het een slag in het open veld of een belegering van een stad, het kasteel, de poort van het dorp.

Ons materiaal kan worden gebruikt met de volgende consoles: ANDROID / IPHONE. Deze lijst wordt voortdurend bijgewerkt sinds ANDROID / IPHONE of sinds wanneer het spel is uitgekomen.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Steel And Flesh 2: New Lands (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

Nu gaan we over om u de trucs te tonen na de inleiding die we zojuist geschreven hebben.

Trucs: Trucs van het Spel

Het spijt ons, maar we hebben momenteel geen trucs voor Steel And Flesh 2: New Lands in de Database. We vragen je om geduld te hebben, omdat het soms tijd kost om trucs te vinden en soms bestaan ze gewoon niet, vooral voor spellen online.
Cherri Andrea640360