Trucs en Spelcodes: Sheep In Touch (ANDROID / IPHONE)

Trucs, Codes en Geheimen voor Sheep In Touch op ANDROID / IPHONE. Bijvoorbeeld: Bruikbare tips.

Inleiding

Sheep In Touch: Verhaal van het Spel

We laten je graag het videospelmateriaal zien dat we hebben verzameld voor Sheep In Touch!

Als je nieuwe trucs kent, dan horen we die graag. Neem contact met ons op of reageer op dit artikel! Je helpt ook andere gebruikers die op zoek zijn.

Schapen in de touch is een platform spel dat vertelt het avontuur van een zwart schaap, tijdens een reis op zoek naar de schapen van zijn kudde. Tijdens zijn reis zal de speler worden geholpen door Max, de hond, een herder van de kudde, die krijgt u handige tips om obstakels te overwinnen en niveaus. In de loop van het spel zul je in het bezit van vaardigheden om elke uitdaging aan te gaan. Probeer niet om een level te voltooien nu, niet om de bestemming, maar om de reis. Eigenschappen Van Het Spel: - Meer dan honderd mini-niveaus. - Tik op de schapen te passeren elk niveau. - Veel van de landschappen om op te spelen. - Verschillende vijanden te verslaan. - Vele vallen te voorkomen. - Schuif-modus : Druk op en houd ingedrukt en beweeg uw vinger op het scherm te zien van alle niveaus. - Neem een eenvoudige logica om een level te voltooien. - Elk niveau kan worden ingevuld door het nemen van verschillende paden. - Vereisen precisie te verslaan van een vijand door te springen op (het hoofd is het zwakke punt).
Het plezier is gegarandeerd !

De trucs in ons bezit zijn geldig voor ANDROID / IPHONE en zouden allemaal geldig moeten zijn sinds het spel uitkwam, dat wil zeggen sinds 16/01/2020. We werken de consolelijst elke keer bij van zodra er een nieuwe console aan de lijst wordt toegevoegd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Sheep In Touch (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

De inleiding is voorbij. Hier zijn de trucs voor dit spel.

Trucs: Trucs van het Spel

Oei. Er is helaas nog geen truc :(. Als je ze nodig hebt, neem dan contact met ons op en we zullen ons best doen, anders gewoon wachten: zodra we ons bewust worden van het bestaan ​​van trucs voor Sheep In Touch, zullen we ze onmiddellijk publiceren.
Cherri Andrea640360