Trucs en Spelcodes: Idle Park Tycoon (ANDROID / IPHONE)

Pagina gewijd aan de trucs, codes en geheimen van Idle Park Tycoon voor ANDROID / IPHONE.

Inleiding

Idle Park Tycoon: Verhaal van het Spel

Welkom bij het artikel op deze site over de trucs en ontgrendelaars van Idle Park Tycoon. Alle geheimen die we over dit spel weten, zijn op deze pagina geschreven.

Als je nieuwe geheimen of codes hebt gevonden en deze wilt delen, aarzel dan niet! We zijn altijd blij om ons materiaal met ander te kunnen integreren en het voor iedereen beschikbaar te maken.

Welkom op de speelplaats! Als een bewaarder hier, uw taak is het creëren van een volledig plaats van entertainment en uit te breiden om de beste in de wereld! U kunt ervaren hoe het is om daadwerkelijk uitvoeren van een speeltuin in alle opzichten! U kunt de verschillende afdelingen, het verbeteren van het management systeem, verzamelde meer geld; het Uitbreiden van parkeerplaatsen, een stijging van de reclame-inspanningen om meer toeristen; om uit te Nodigen meer werknemers, tijdig promotie en salarisverhoging, het verbeteren van de efficiëntie van het werk; het Verhogen van de kassier van de medewerkers, het management, unified de training, om ervoor te zorgen dat de stroom van toeristen, de creatie van nieuwe plaatsen, het verbeteren van de oud-faciliteiten, entertainment, ondersteuning... alleen door dit te doen dat je het kunt, is het mogelijk dat uw casino groeien!
[functies van het spel]
Simulatie van de echte games, als een dozijn verschillende recreatieve faciliteiten Simpel, eenvoudig en geschikt voor iedereen om te spelen een simulatie van casual games Hiring managers kunnen u helpen geld te verdienen offline Trigger speciale evenementen te helpen meer bezoekers met verschillende smaken Een belangrijke ontwikkeling besluiten om uit te breiden in de speeltuin een commercieel redelijke basis en op een stabiele wijze Het spel is volledig gratis en kunt u genieten van het hele spel zonder te betalen

De trucs in ons bezit zijn geldig voor ANDROID / IPHONE en zouden allemaal geldig moeten zijn sinds het spel uitkwam, dat wil zeggen sinds 16/01/2020. We werken de consolelijst elke keer bij van zodra er een nieuwe console aan de lijst wordt toegevoegd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Idle Park Tycoon (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

Na het voorwoord, laten we je de trucs zien die we hebben gevonden.

Trucs: Trucs van het Spel

De lijst met truccen voor dit spel is momenteel leeg. Heb geduld, binnenkort hebben we trucs om je te laten zien. Mits dat er natuurlijk zijn. Als je dit proces wilt versnellen, neem dan contact met ons op of reageer op deze pagina.
Cherri Andrea640360