Trucs en Spelcodes: Assistenza ai bambini. (ANDROID / IPHONE)

De pagina gewijd aan de trucs van Assistenza ai bambini. (ANDROID / IPHONE). Je vindt er valsspeel codes, geheimen, strategieën en nog veel meer.

Inleiding

Assistenza ai bambini.: Verhaal van het Spel

Welkom bij Apocanow! Dit artikel gaat over trucs en codes van het spel Assistenza ai bambini. en verzamelt daarin al het videogamemateriaal over dit spel, en in het bijzonder ook Trainers, Achievements en mogelijke Walkthroughs.

Als u andere kent, stel ze dan voor door contact met ons op te nemen en we zullen ze graag hier in dit artikel publiceren.

De verzorging van een kind is niet gemakkelijk, maar op hetzelfde moment interessant en leuk. Als je een beetje fidget gaat naar de kleuterschool of school, onze nieuwe spel is alleen voor hem! Immers, het spelen van een game, is uw kind in staat zal zijn om naar te kijken en zichzelf uit de kant. Geven u de mogelijkheid om te spelen met de moeder om uit te vinden wat een echte baby-sitter aan het doen is en wat het werkelijk kost de verzorging van een kind! Maak kennis met onze nieuwe spannende spel, waar zowel jongens als meisjes zullen zeker graag de Zorg van het Kind. De man vraagt zorg en aandacht. Maak elke poging om hem omringen met zorg en genegenheid. Gelieve uw kleine. De bal spelen, met hem, een rammelaar, of een robot. Immers, het spelen met een kind is erg interessant. Vergeet niet om te baden en te eten, het verzorgen van een correcte en volledige slapen. Heb plezier! Pop de ballen en de stapel kleurrijke puzzels. Met behulp van diverse muziekinstrumenten, zoals de piano of xylofoon, uw muziek componeren. Het spelen van de drums, en erachter te komen wat de geluiden van verschillende dieren. Wat het kind echt wil, voor het moment, de knopinfo weergeven. Uw zogende baby, en om te ontdekken wat echt geluk is een lach van een kind.
Belangrijkste kenmerken: • de mogelijkheid om te kiezen voor een kind dat u wilt hebben zorg, • leuke muziek en geluidseffecten; • mini-games met een grote verscheidenheid aan game scènes.
Bezoek onze website: http://yovogames.com Twitter: https://twitter.com/YOVOstudio Facebook: https://facebook.com/yovogames

Assistenza ai bambini. is gepubliceerd op 17/01/2020 voor ANDROID / IPHONE. We zorgen ervoor dat de lijst met consoles waarvoor het spel in de loop van de tijd is gepubliceerd, wordt bijgewerkt als de trucs ook van toepassing zijn op nieuwkomers.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Assistenza ai bambini. (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

Bedankt voor het lezen van deze korte inleiding. Laten ons nu de trucs voorstellen.

Trucs: Trucs van het Spel

Op dit moment hebben we geen trucs. Misschien is het te vroeg, in het geval dat het spel niet uitgekomen is. Of er zijn gewoon geen trucs ontworpen voor dit spel en geen enkele gebruiker op het net heeft een manier gevonden om vals te spelen Assistenza ai bambini.. E-mail ons als je trucs nodig hebt voor dit spel. We zullen ons best doen om ze te vinden.
Cherri Andrea640360