Trucs en Spelcodes: Iron Saga - Battle Mecha (ANDROID / IPHONE)

Bruikbare tips en vele andere trucs en codes op deze pagina gewijd aan Iron Saga - Battle Mecha voor ANDROID / IPHONE.

Inleiding

Iron Saga - Battle Mecha: Verhaal van het Spel

Welkom bij Apocanow! Dit artikel gaat over trucs en codes van het spel Iron Saga - Battle Mecha en verzamelt daarin al het videogamemateriaal over dit spel, en in het bijzonder ook Trainers, Achievements en mogelijke Walkthroughs.

Het is misschien niet alles! Als je iets nieuws hebt gevonden, neem dan contact met ons op of reageer op dit artikel en we zullen je materiaal graag toevoegen aan het bestaande.

ACE bevelhebbers, monteren! 500+ Mecha en Piloten, de 100.000 mogelijke formaties! Verschillende game modes, glad strijd ervaringen en schitterende vaardigheden die indruk zullen maken, zonder falen! Laat je bloed koken met de passie en de ervaring van non-stop plezier! Trakteer uzelf op de gameplay, zoals nooit eerder in de Ijzer-Saga!
— PROLOOG De wereld ooit was gehuld in een zee van vlammen veroorzaakt door de twaalf strijd mecha, later genoemd de grote God. Fast forward eeuwen, en de oorlog is slechts een legende, door de tijd zijn vergeten, is een geheugen dat de mens nauwelijks kan herinneren. Maar dan, het uiterlijk van de Battle Mechs plotseling een schok in de hele wereld wakker. De krachten van elke soort en type zij samenzweren in de schaduwen, die allemaal te popelen om je handen te krijgen op deze wereld, het vernietigen van de technologie – en wakkeren het vuur van de oorlog tussen de huurlingen en premiejagers om het te doen. In de tussentijd, de ACE-piloten van over de hele wereld worstelen om te monteren. De legende van de Strijd Mecha begint nu!
— UNIEKE BESTURINGSELEMENTEN: UW VAARDIGHEID ZAKEN Manoeuvreer je mecha in real-time met onze unieke real-time battle-systeem. De controle van de uitkomst van de strijd bij de hand! Uit de micro-besturingselementen alle wapens in de hand, het ontwijken van de dodelijke schoten te raken een zwak punt van de vijand op het juiste moment, elke opdracht enkel rekent op de veranderende veld van de strijd.

Dit spel is uitgebracht op 17/01/2020 en de trucs die we bezitten zijn geldig voor ANDROID / IPHONE. Deze lijst zal in de loop van de tijd worden bijgewerkt telkens wanneer we merken dat er nieuwe consoles zijn waarop Iron Saga - Battle Mecha is gepubliceerd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Iron Saga - Battle Mecha (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

Na deze inleiding over het spel, volgen hier de trucs die we je beloofd hebben.

Trucs: Trucs van het Spel

Spijtig, er zijn geen trucs beschikbaar voor Iron Saga - Battle Mecha. We zijn altijd op de hoogte wat betreft de trucs, dus wees geduldig en wacht tot ze worden gepubliceerd. Als u wilt, kunt u uw verzoek indienen door contact met ons op te nemen.
Cherri Andrea640360