Trucs en Spelcodes: The Medici Game. Murder at Pitti Palace (ANDROID / IPHONE)

Trucs en Codes van The Medici Game. Murder at Pitti Palace voor ANDROID / IPHONE waaronder Bruikbare tips.

Inleiding

The Medici Game. Murder at Pitti Palace: Verhaal van het Spel

Hallo en welkom bij Apocanow. We presenteren het artikel over de trucs en codes van The Medici Game. Murder at Pitti Palace. We hopen dat het nuttig zal zijn en het u in staat zal stellen uw spelervaring te verbeteren.

Als u ander materiaal heeft, aarzel dan niet om het te plaatsen of naar ons op te sturen. We zullen het heel graag en met eventuele bedanking in het artikel plaatsen.

Een moord in de nacht in het Palazzo Pitti. De geschiedenis van de Medici-familie, twee geheime genootschappen die hebben gestreden voor eeuwen, en een jonge kunsthistoricus die plotseling bevindt zich in het midden van een duister complot. Puzzels om op te lossen, ontmoetingen met mensen die wel wat veranderd in de loop van de geschiedenis en spanning zijn de belangrijkste kenmerken van deze nieuwe video spel, die brengt je naar een wereld waar alles mogelijk is en niets is wat het lijkt. Als de zon opkomt, een lange geheim komt aan het licht. Check out deze nieuwe 3D-avonturenspel dat zich afspeelt in de historische residentie van de familie de ' Medici in Florence, en zal worden betrokken in een spannende zoektocht naar het oplossen van een eeuwenoud mysterie.
Kenmerken: - 3D-avontuur en onderzoek spel - 'Palazzo Pitti' in 3D in meer dan een 10-spel achtergronden - Veel puzzels op te lossen - Een spannende zoektocht gebaseerd op een eeuwenoude oorlog tussen de twee geheime genootschappen - Ontdek het geheim van de relaties in het gezin Artsen

De trucs in ons bezit zijn geldig voor ANDROID / IPHONE en zouden allemaal geldig moeten zijn sinds het spel uitkwam, dat wil zeggen sinds 17/01/2020. We werken de consolelijst elke keer bij van zodra er een nieuwe console aan de lijst wordt toegevoegd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor The Medici Game. Murder at Pitti Palace (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

Bedankt voor het lezen van deze korte inleiding. Laten ons nu de trucs voorstellen.

Trucs: Trucs van het Spel

De lijst met truccen voor dit spel is momenteel leeg. Heb geduld, binnenkort hebben we trucs om je te laten zien. Mits dat er natuurlijk zijn. Als je dit proces wilt versnellen, neem dan contact met ons op of reageer op deze pagina.
Cherri Andrea640360