Trucs en Spelcodes: Soul Chase: Another World (ANDROID / IPHONE)

Alle trucs en codes van Soul Chase: Another World voor ANDROID / IPHONE die in omloop zijn!

Inleiding

Soul Chase: Another World: Verhaal van het Spel

We laten je graag het videospelmateriaal zien dat we hebben verzameld voor Soul Chase: Another World!

Als u andere kent, stel ze dan voor door contact met ons op te nemen en we zullen ze graag hier in dit artikel publiceren.

Je mist de echte uitdaging van de retro-actie spellen? Ik ben tevreden wanneer het voltooien van een moeilijke, maar leuke levels? Dat boze kreet van overwinning als je je een baas die je hebt gevochten voor dagen en dagen?
Zoek niet verder, Ziel Chase: Retro de Actie hier voor een duik in het nostalgisch verleden! Upgrade uw ridder, leren van nieuwe vaardigheden, het verslaan van monsters, het verslaan van de baas, het opslaan van het dorp, doen alle dingen die ridders moeten doen! Word lid van onze held als hij gaat door dit goed is, fatsoenlijke avontuur.
Doe je best om niet de woede in deze 8-bit wereld, gemaakt met de 8-bit liefde. -------------------

We hebben materiaal geldig voor ANDROID / IPHONE. De lijst met consoles is voortdurend bijgewerkt sinds 18/01/2020, de datum waarop Soul Chase: Another World werd gepubliceerd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Soul Chase: Another World (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

Nu gaan we over om u de trucs te tonen na de inleiding die we zojuist geschreven hebben.

Trucs: Trucs van het Spel

Op dit moment hebben we geen trucs. Misschien is het te vroeg, in het geval dat het spel niet uitgekomen is. Of er zijn gewoon geen trucs ontworpen voor dit spel en geen enkele gebruiker op het net heeft een manier gevonden om vals te spelen Soul Chase: Another World. E-mail ons als je trucs nodig hebt voor dit spel. We zullen ons best doen om ze te vinden.
Cherri Andrea640360