Trucs en Spelcodes: Zombie Attack: Last Fortress (ANDROID / IPHONE)

Hieronder vind je alle trucs van het spel Zombie Attack: Last Fortress voor ANDROID / IPHONE, evenals ontgrendelingen, geheimen en tips.

Inleiding

Zombie Attack: Last Fortress: Verhaal van het Spel

Welkom! Hieronder hebben we de trucs van Zombie Attack: Last Fortress verzameld, maar niet alleen dat. Alle Achievements, codes en trainers zullen op deze pagina worden weergegeven als en van zodra ze beschikbaar zijn.

Kent u nog andere? We zouden ze heel graag ontvangen, zodat we ze op de site kunnen publiceren en dit artikel kunnen bijwerken.

Zombie-aanval: het Laatste Fort, met verschillende mate van macht van het vuur te doden continu komende crafty zombies. Verschillende plekken in de stad is aangevallen door besmet ambachtelijke zombies, mensen worden geconfronteerd met de apocalyps. Nu speel je de rol van zombie shooter om te doden van de sluwe zombies, om te voorkomen dat ze de aanval op de laatste grens om te redden van de mens. Wacht niet, de voorbereiding van wapens en schieten het doel van deze wandelende lijken.
Golf van zombies komen, herladen je pistool en het doel om te schieten op de voet, drijvende en geruïneerd zombie, continu gebruik op te leggen de kracht van het vuur te bestrijden kuddes van zombies. Doden meer zombies en verzamel de munten en strass steentjes, upgrade je pistool niveau met behulp van de munten en koop granaat, bloodbag en RPG om te doden de zombie-baas.
*Gloednieuwe spelen, de verschillende situaties ervaring: Straat, Motel, Woestijn, bossen, politiebureau, de Gebroken brug, om te genieten, en ontgrendelen van meerdere scènes. *Echte visuele gevoelens, om de wereld te redden: Dynamische scènes gevuld met dode sfeer, laat je verlangen om te doden van zombies, en de bewaker van de stad. *Het stimuleren van het gebied van de strijd, airdropped bommen, granaten, en de vernietiger van de oorlog, met als hoogtepunt.

Alle informatie over de trucs in dit artikel is van toepassing op Zombie Attack: Last Fortress sinds 20/01/2020, op de consoles ANDROID / IPHONE. De lijst wordt telkens bijgewerkt wanneer het spel wordt gepubliceerd voor een nieuwe console.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Zombie Attack: Last Fortress (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

Bedankt voor het lezen van deze korte inleiding. Laten ons nu de trucs voorstellen.

Trucs: Trucs van het Spel

Spijtig, er zijn geen trucs beschikbaar voor Zombie Attack: Last Fortress. We zijn altijd op de hoogte wat betreft de trucs, dus wees geduldig en wacht tot ze worden gepubliceerd. Als u wilt, kunt u uw verzoek indienen door contact met ons op te nemen.
Cherri Andrea640360