Trucs en Spelcodes: Helix Crush (ANDROID / IPHONE)

Trucs, Codes en Geheimen voor Helix Crush op ANDROID / IPHONE. Bijvoorbeeld: Bruikbare tips.

Inleiding

Helix Crush: Verhaal van het Spel

Welkom op onze pagina's, en vooral diegenen die gewijd zijn aan de trucs van Helix Crush. Zonder verder uitstel gaan we dit artikel aan u presenteren!

Als je nieuwe trucs kent, dan horen we die graag. Neem contact met ons op of reageer op dit artikel! Je helpt ook andere gebruikers die op zoek zijn.

Schroef Crush combineert met een vinger besturing gameplay met een zorgvuldig geselecteerde soundtrack te maken van een ervaring die nog nooit is geweest. Met de verschillende niveaus van de toenemende moeilijkheid om te ontgrendelen van de nieuwe skins en populaire liedjes. De sleutel is om niet te laten uw kleur bal valt op obstakels en valkuilen, maar ook muziek afspelen. Luister naar het ritme en de melodie, en dan zal je zingen en hou van deze muziek game.
Kom, kom! Test je reflexen en ritme vaardigheden! Zie de verrassingen en wonderen van elk niveau voor u in petto heeft.
Regels van het spel: Veeg het scherm om te springen met de bal en val door de helix-toren, snijd ze met een kleurrijke groenten en plakjes cake op de weg naar uitputting, en luisteren naar muziek! Blijf kalm en ga zo ver als mogelijk in deze wedstrijd!

Ons materiaal kan worden gebruikt met de volgende consoles: ANDROID / IPHONE. Deze lijst wordt voortdurend bijgewerkt sinds ANDROID / IPHONE of sinds wanneer het spel is uitgekomen.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Helix Crush (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

Na deze inleiding over het spel, volgen hier de trucs die we je beloofd hebben.

Trucs: Trucs van het Spel

Spijtig, er zijn geen trucs beschikbaar voor Helix Crush. We zijn altijd op de hoogte wat betreft de trucs, dus wees geduldig en wacht tot ze worden gepubliceerd. Als u wilt, kunt u uw verzoek indienen door contact met ons op te nemen.
Cherri Andrea640360