Trucs en Spelcodes: Little Dentist Doctor (ANDROID / IPHONE)

Trucs, Codes en Geheimen voor Little Dentist Doctor op ANDROID / IPHONE. Bijvoorbeeld: Bruikbare tips.

Inleiding

Little Dentist Doctor: Verhaal van het Spel

Welkom bij het artikel op deze site over de trucs en ontgrendelaars van Little Dentist Doctor. Alle geheimen die we over dit spel weten, zijn op deze pagina geschreven.

Als je andere ontgrendelingen of strategieën kent, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen of commentaar te geven op het artikel. Je maakt het completer en nuttiger voor al de bezoekers.

Dit is een leuke en interessante tandarts spel. Als u wilt worden een tandarts, dokter, dat is een beter spel voor jou. In dit tandarts spel, u kunt behandelen van de tanden van uw kleine patiënten. Wees voorzichtig en gebruik de juiste tools. Zorg ervoor dat je genoeg geld om het te financieren klinische, betaling van kosten en houden uw budget. Functie: *trek de slechte tanden en vervangen met gezonde tanden *Neem een foto als alles klaar is *het dragen van de kleur en stempel op je tanden met je favoriete ontwerp *Elke patiënt vereist een paar speciale gereedschappen voor de specifieke tandheelkundige werking, de juiste keuze *Neem een foto als alles klaar is *trek de brace lijn de tanden perfect *Poets de tanden te verwijderen van het tandsteen *onderzoeken van de tanden met een X-Ray *zorg ervoor dat u met de tanden op één lijn met de aangrenzende *verwijder het voedsel vast te zitten gebruik van beitels *verwijder het voedsel vast te zitten gebruik van beitels *Verwijderen en te genezen van de wonden *Poets de tanden tot ze glanzend en wit *Het doden van bacteriën in de keel *stap-voor-stap handleiding om u te laten zien waar het werken in een klant mond

Dit spel is uitgebracht op 21/01/2020 en de trucs die we bezitten zijn geldig voor ANDROID / IPHONE. Deze lijst zal in de loop van de tijd worden bijgewerkt telkens wanneer we merken dat er nieuwe consoles zijn waarop Little Dentist Doctor is gepubliceerd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Little Dentist Doctor (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

Na het voorwoord, laten we je de trucs zien die we hebben gevonden.

Trucs: Trucs van het Spel

Helaas hebben we momenteel geen trucs voor dit spel. Maak je geen zorgen: zodra we ze hebben, zullen we deze pagina bijwerken met de bestaande trucs!
Cherri Andrea640360