Trucs en Spelcodes: Gacha Life (ANDROID / IPHONE)

Hieronder vind je alle trucs van het spel Gacha Life voor ANDROID / IPHONE, evenals ontgrendelingen, geheimen en tips.

Inleiding

Gacha Life: Verhaal van het Spel

We zijn verheugd dit artikel te presenteren dat gewijd is aan de trucs en codes van Gacha Life. Hier vindt u alle bronnen die onze redactie heeft gevonden op Gacha Life, in het bijzonder, bovenop hetgeen dat geschreven staat, ook Trainers en Achievements.

Als je nieuwe trucs kent, dan horen we die graag. Neem contact met ons op of reageer op dit artikel! Je helpt ook andere gebruikers die op zoek zijn.

★ Welkom bij Gacha Leven ★ Bent u klaar om te beginnen aan een nieuw avontuur? Maak je eigen anime-stijl personages en kleed ze in uw favoriete fashion jurken! Keuze uit honderden jurken, shirts, kapsels, wapens en nog veel meer! Na het ontwerp van de personages, in de Studio en het maken van een scène die je je kunt voorstellen! Kies tussen meer dan honderd achtergronden voor het maken van de perfecte verhaal!
Plaats het nieuwe Leven modus om te verkennen van de verschillende ruimtes en ontmoet nieuwe vrienden langs de weg! Chatten met Npc ' s en leer meer over hen, je kan ook een verrassing! - Spelen van mini-games en het verzamelen van edelstenen voor Gacha zeldzame gaven toe te voegen aan uw collectie! De mogelijkheden zijn eindeloos! Waar wacht je nog op? Springen in de Gacha Leven en begin uw reis vandaag nog!
CREËER JE EIGEN PERSONAGE ★ Dress-up van uw tekens met de nieuwste anime fashion! Mix en match honderden outfits, wapens, hoeden, en nog veel meer! Nu met 20 character Slots! ★ Pas je look! Verander je kapsel, de ogen, de mond, en meer! ★ Nieuwe items, poses, en meer, nog nooit eerder gezien in de Gacha Studie en Gachaverse!

Ons materiaal kan worden gebruikt met de volgende consoles: ANDROID / IPHONE. Deze lijst wordt voortdurend bijgewerkt sinds ANDROID / IPHONE of sinds wanneer het spel is uitgekomen.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Gacha Life (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

Na het voorwoord, laten we je de trucs zien die we hebben gevonden.

Trucs: Trucs van het Spel

Wat jammer! Nu hebben we geen trucs om je te tonen. Heb geduld, maar als je alles wilt versnellen, neem dan contact met ons op. We zullen ons best doen om u tevreden te stellen!
Cherri Andrea640360