Trucs en Spelcodes: FRAG Pro Shooter (ANDROID / IPHONE)

Pagina gewijd aan de trucs, codes en geheimen van FRAG Pro Shooter voor ANDROID / IPHONE.

Inleiding

FRAG Pro Shooter: Verhaal van het Spel

Welkom bij het artikel op deze site over de trucs en ontgrendelaars van FRAG Pro Shooter. Alle geheimen die we over dit spel weten, zijn op deze pagina geschreven.

Als u andere kan vinden, aarzel dan niet om het naar ons te sturen. We zullen het met eventuele openbare dank aan de bestaande toevoegen.

Maak je klaar om te spelen de BESTE OOIT HELD SHOOTER! ONTWORPEN voor de mobiele apparaten, FRAG is de perfecte FPS-ervaring voor uw telefoon of tablet!
REAL-TIME TEAM DUELS!! of Uitdaging duizenden spelers in een KORTE, MAAR EPISCHE real-time 1v1 match! of de Controle van uw karakter in het Eerste-Persoon - beelden AUTOMATISCH! of om SNEL te SCHAKELEN tussen uw helden en krijgen het voordeel! of Sterven is niet zo slecht: RESPAWN ONMIDDELLIJK als een ander personage!
MONTEER HET STERKSTE TEAM!! of Bouwen van uw STRIJD DEK te passen aan uw speelstijl: aanvallend, verdedigend of in balans! of Meer dan 60 UNIEKE KARAKTERS om uit te kiezen om uw Slag van de brug! of Elk personage heeft een UNIEK VERMOGEN om het tij van de strijd: om ze allemaal te proberen te vinden van de combo! of UPGRADE je karakter, dat maakt ze nog meer awesome!

Dit spel is uitgebracht op 23/01/2020 en de trucs die we bezitten zijn geldig voor ANDROID / IPHONE. Deze lijst zal in de loop van de tijd worden bijgewerkt telkens wanneer we merken dat er nieuwe consoles zijn waarop FRAG Pro Shooter is gepubliceerd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor FRAG Pro Shooter (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

Nu gaan we over om u de trucs te tonen na de inleiding die we zojuist geschreven hebben.

Trucs: Trucs van het Spel

Momenteel geen truc beschikbaar. Alstublief, kom later nog eens kijken om te controleren, want we zijn altijd actief in de zoektocht naar nieuw materiaal om toe te voegen. Als je trucs of strategieën kent voor FRAG Pro Shooter, stuur ze dan naar ons.
Cherri Andrea640360