Trucs en Spelcodes: Last Day Rules: Survival (ANDROID / IPHONE)

De pagina gewijd aan de trucs van Last Day Rules: Survival (ANDROID / IPHONE). Je vindt er valsspeel codes, geheimen, strategieën en nog veel meer.

Inleiding

Last Day Rules: Survival: Verhaal van het Spel

Welkom! Hieronder hebben we de trucs van Last Day Rules: Survival verzameld, maar niet alleen dat. Alle Achievements, codes en trainers zullen op deze pagina worden weergegeven als en van zodra ze beschikbaar zijn.

Als je nieuwe geheimen of codes hebt gevonden en deze wilt delen, aarzel dan niet! We zijn altijd blij om ons materiaal met ander te kunnen integreren en het voor iedereen beschikbaar te maken.

De laatste Dag van Regels: de Overleving is een online multiplayer-only, survival-sandbox-spel op het mobiele platform. Het doel van het spel is om te beantwoorden aan de roep van de plicht: om te Overleven de laatste dag op aarde, in de woestijn, met behulp van verzameld of gestolen materiaal. Spelers moeten het succesvol managen van hun honger, dorst en gezondheid om te overleven in deze wereld, leven na leven, anders is het dood te zijn, met het licht van de zon. Ondanks de dreiging van de gevaarlijke wilde dieren, de grootste bedreiging is van andere spelers dankzij de game exclusief multiplayer. De bestrijding vindt plaats door middel van vuurwapens en wapens in de hand. Deze kan worden verslagen met de roest. Het spel heeft knutselen, dat is ingrijpend gewijzigd in de loop van de hele ontwikkeling, die is in eerste instantie beperkt tot de ontdekking van specifieke elementen van het spel een open wereld. Beschermd te blijven, moeten de spelers het bouwen van bases, of spelen met vrienden en join clans om hun overlevingskansen te verbeteren. Invallen is een belangrijk aspect van het spel en is vaker door grote clans. In werkelijkheid, dit spel is het de Laatste Dag Geen Regels: Overleven. De overleving is de roep van het lot.
Kenmerken Van De Game Het hele Eiland is uw achtertuin, op de Laatste Dag van de Regels van het Overleven. Ja, op voorwaarde dat u duidelijk de andere spelers van het eerste. Echter, de kaart is groter dan elk ander spel dat ik ooit heb gezien. Verken elke centimeter van de laatste dag onbewoond eiland - een verlaten mijn, de post-world airport, een gescheurde aan het college, een chill van het bos op de bergen te nemen van de essentiële materialen om te overleven in een leven na de beschaving. De multiplayer online spel te overleven in het spel, kunt u het bouwen van een clan met je vrienden uit het echte leven of uit het spel en kijken naar elkaar terug. En pas op van de bedreigingen en gevaren van alle kanten.
Overleven is uw doel In het begin, een speler alleen een stenen bijl. Deze eenvoudige tools kunnen u helpen bij het kappen van bomen en het opsplitsen van de steen. Ruwe materialen, zoals hout en steen kan worden gevonden in de woestijn en je kunt verzamelen door middel van het kappen van bomen en mijnbouw. Om te overleven in de wereld, moet de speler de middelen te verzamelen en ze te gebruiken voor het maken van gereedschappen, wapens en andere uitrusting. Voor ambachtelijke producten, de speler moet een voldoende hoeveelheid van alle noodzakelijke materialen, met geavanceerde items moeten meer obscure delen verspreid voor de Laatste Dag van de wereld. Overleven is de roep van je plicht in deze wereld.

Dit spel is uitgebracht op 25/01/2020 en de trucs die we bezitten zijn geldig voor ANDROID / IPHONE. Deze lijst zal in de loop van de tijd worden bijgewerkt telkens wanneer we merken dat er nieuwe consoles zijn waarop Last Day Rules: Survival is gepubliceerd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Last Day Rules: Survival (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

Bedankt voor het lezen van deze korte inleiding. Laten ons nu de trucs voorstellen.

Trucs: Trucs van het Spel

Oei. Er is helaas nog geen truc :(. Als je ze nodig hebt, neem dan contact met ons op en we zullen ons best doen, anders gewoon wachten: zodra we ons bewust worden van het bestaan ​​van trucs voor Last Day Rules: Survival, zullen we ze onmiddellijk publiceren.
Cherri Andrea640360