Trucs en Spelcodes: THOTH (PC / SWITCH)

De pagina gewijd aan de trucs van THOTH (PC / SWITCH). Je vindt er valsspeel codes, geheimen, strategieën en nog veel meer.

Inleiding

THOTH: Verhaal van het Spel

We zijn verheugd dit artikel te presenteren dat gewijd is aan de trucs en codes van THOTH. Hier vindt u alle bronnen die onze redactie heeft gevonden op THOTH, in het bijzonder, bovenop hetgeen dat geschreven staat, ook Trainers en Achievements.

Als u ander materiaal heeft, aarzel dan niet om het te plaatsen of naar ons op te sturen. We zullen het heel graag en met eventuele bedanking in het artikel plaatsen.

THOTH is een uitdagende twin-stick shooter die je kunt winnen, alleen of in samenwerking met een vriend. Elke fase wordt met de hand gemaakt, om te testen de coördinatie en puzzel oplossen vaardigheden. Kleurrijke minimalistische graphics combineren met intense en griezelige soundtrack maken voor een spannende mix van kunst en arcade.

Dit spel is uitgebracht op ar/nu/Janu en de trucs die we bezitten zijn geldig voor PC / SWITCH. Deze lijst zal in de loop van de tijd worden bijgewerkt telkens wanneer we merken dat er nieuwe consoles zijn waarop THOTH is gepubliceerd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor THOTH (PC / SWITCH): Bruikbare tips.

Na het voorwoord, laten we je de trucs zien die we hebben gevonden.

Trucs: Trucs van het Spel

Momenteel geen truc beschikbaar. Alstublief, kom later nog eens kijken om te controleren, want we zijn altijd actief in de zoektocht naar nieuw materiaal om toe te voegen. Als je trucs of strategieën kent voor THOTH, stuur ze dan naar ons.
Cherri Andrea640360