Trucs en Spelcodes: Wonder Valley: Fattoria incantata con le fiabe (ANDROID / IPHONE)

Hieronder vind je alle trucs van het spel Wonder Valley: Fattoria incantata con le fiabe voor ANDROID / IPHONE, evenals ontgrendelingen, geheimen en tips.

Inleiding

Wonder Valley: Fattoria incantata con le fiabe: Verhaal van het Spel

We zijn verheugd dit artikel te presenteren dat gewijd is aan de trucs en codes van Wonder Valley: Fattoria incantata con le fiabe. Hier vindt u alle bronnen die onze redactie heeft gevonden op Wonder Valley: Fattoria incantata con le fiabe, in het bijzonder, bovenop hetgeen dat geschreven staat, ook Trainers en Achievements.

Als je nieuwe trucs kent, dan horen we die graag. Neem contact met ons op of reageer op dit artikel! Je helpt ook andere gebruikers die op zoek zijn.

Let op! Vallei der wonderen sprookje bedrijf is op zoek naar een nieuwe eigenaar! En ik geloof dat jij de beste persoon voor deze job! Welkom in de wereld van sprookjes en avonturen, waar je kunt spelen met uw vrienden en familie.
OVER HET SPEL Gingerbread man zal u tonen. Hij zal u helpen bij het zaaien van de gewassen, het repareren van de bakkerij en een aantal zeer leuke koeien. Uw bedrijf zal groeien in een mum van tijd! Dit alles oogst van tarwe, maïs, aardbeien, rijpe appels en zoete kersen staan voor u klaar. De kippen kakelen gelukkig en konijnen zullen kauwen op de wortel. Verder spelen deze gratis boerderij spel en je verlangen om te bouwen van nog meer sprookjes fabrieken voor de productie van prachtige producten. Voor het maken van taarten, sappen, en zelfs de kleding voor de bal om uw bedrijf bekend!
GRATIS BEDRIJF VOOR DE HELE FAMILIE Iedereen kan genieten van dit wonder vallei, of het nu een volwassene of een kind. Deze boerderij, die is helemaal gratis te spelen. U ziet de bekende Grimm-sprookjes vanuit een nieuw perspectief! U kunt voldoen aan sneeuwwitje en de zeven dwergen, Assepoester, de gelaarsde kat, roodkapje, de Grijze Wolf, Pinokkio en nog veel andere tekens van de sprookjes. Al hebben voorbereid een heleboel missies, is het voldoende om compleet te krijgen erg leuke beloningen.

Ons materiaal kan worden gebruikt met de volgende consoles: ANDROID / IPHONE. Deze lijst wordt voortdurend bijgewerkt sinds ANDROID / IPHONE of sinds wanneer het spel is uitgekomen.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Wonder Valley: Fattoria incantata con le fiabe (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

Nu gaan we over om u de trucs te tonen na de inleiding die we zojuist geschreven hebben.

Trucs: Trucs van het Spel

Momenteel geen truc beschikbaar. Alstublief, kom later nog eens kijken om te controleren, want we zijn altijd actief in de zoektocht naar nieuw materiaal om toe te voegen. Als je trucs of strategieën kent voor Wonder Valley: Fattoria incantata con le fiabe, stuur ze dan naar ons.
Cherri Andrea640360