Trucs en Spelcodes: Bubble Shooter Legend 2020: New Panda Rescue (ANDROID / IPHONE)

Pagina gewijd aan de trucs, codes en geheimen van Bubble Shooter Legend 2020: New Panda Rescue voor ANDROID / IPHONE.

Inleiding

Bubble Shooter Legend 2020: New Panda Rescue: Verhaal van het Spel

Welkom bij Apocanow! Dit artikel gaat over trucs en codes van het spel Bubble Shooter Legend 2020: New Panda Rescue en verzamelt daarin al het videogamemateriaal over dit spel, en in het bijzonder ook Trainers, Achievements en mogelijke Walkthroughs.

Kent u andere trucs of heeft u ander materiaal? Stuur het ons zonder problemen! U kunt op dit artikel reageren of privé contact met ons opnemen en we zullen de pagina dan ook graag bijwerken met de inhoud van het materiaal dat u ons hebt gestuurd!

Bubble Shooter Legende 2020: de Nieuwe Panda te Redden is een verslavend spel en puzzel puzzel spel bubble schieten voor alle ontspannend. Laten we gaan! Maak combinaties van 3 of meer bubbels om ze pop te redden van de panda baby ' s om het niveau omhoog. Druk op het scherm waar u wilt om te schieten de bal te slaan de kleine panda kinderen door het afstemmen van de bubbels.
Hoe om te SPEEL Bubble Shooter 2020: 1. Tik waar u wilt dat de bubble panda om te gaan. 2. Maak combinaties van 3 of meer bubbels van dezelfde kleur om ze te laten barsten.Groep van 3 of meer bubbels om ze te laten barsten 3. Alle bubbles op het scherm te krijgen naar een nieuw niveau.
NIEUWE FUNCTIES in Bubble Shooter Pop 2020: De Nieuwe Panda te hulp - 900+ niveaus van de puzzel - Sluit je aan bij miljoenen mensen op de beste vrije bubble shooter spel ooit! - Spel van het spel Bubble panda te redden bubble shooter, altijd, overal ! - Een charmant en verfrissend achtergrond muziek die verbonden is met het spel - Genieten van een heerlijke bubbel design, en de geweldige grafische achtergrond - De bubble Pop met een verlenging van lijn - Bubble pop met lightning-bubble - Glad bubble schieten ervaring Gratis en makkelijk te spelen, moeilijk te beheersen!

Dit spel is uitgebracht op 31/01/2020 en de trucs die we bezitten zijn geldig voor ANDROID / IPHONE. Deze lijst zal in de loop van de tijd worden bijgewerkt telkens wanneer we merken dat er nieuwe consoles zijn waarop Bubble Shooter Legend 2020: New Panda Rescue is gepubliceerd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Bubble Shooter Legend 2020: New Panda Rescue (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

En hier zijn eindelijk de langverwachte trucs voor dit spel.

Trucs: Trucs van het Spel

We hebben nog steeds geen trucs om te tonen. We doen ons best om trucs te zoeken en te publiceren van spellen wanneer we ze vinden. Kom regelmatig eens controleren op deze pagina. Als er trucs zijn voor Bubble Shooter Legend 2020: New Panda Rescue, zullen we deze in de loop van de tijd publiceren.
Cherri Andrea640360