Trucs en Spelcodes: Super Crush KO (PC / SWITCH)

Trucs, Codes en Geheimen voor Super Crush KO op PC / SWITCH. Bijvoorbeeld: Bruikbare tips.

Inleiding

Super Crush KO: Verhaal van het Spel

We presenteren u de Apocanow-pagina gewijd aan de trucs en geheimen van Super Crush KO! Het bevat alle ontgrendelingen en strategieën om verder te komen in het spel, moeilijke delen te overwinnen en nieuwe delen van het spel te ontdekken.

Als u andere kan vinden, aarzel dan niet om het naar ons te sturen. We zullen het met eventuele openbare dank aan de bestaande toevoegen.

Super Crush KO is een razendsnelle vechtgame / shoot-em-up hybride ligt in een levendige omgeving, in de buurt van de stad van de toekomst. Neem de controle van de neon-dragen, robot-stampen, stijlvol-as-hell held die we allemaal nodig hebben en de mensheid te redden van een kunstmatige intelligentie van de apocalyps! Punch je een weg door golven van bots, gooien ze in de lucht en maken ze springen in de lucht, allemaal samengevoegd in enorme combo ' s.

Super Crush KO is gepubliceerd op ar/nu/Janu voor PC / SWITCH. We zorgen ervoor dat de lijst met consoles waarvoor het spel in de loop van de tijd is gepubliceerd, wordt bijgewerkt als de trucs ook van toepassing zijn op nieuwkomers.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Super Crush KO (PC / SWITCH): Bruikbare tips.

Na deze inleiding over het spel, volgen hier de trucs die we je beloofd hebben.

Trucs: Trucs van het Spel

Wat jammer! Nu hebben we geen trucs om je te tonen. Heb geduld, maar als je alles wilt versnellen, neem dan contact met ons op. We zullen ons best doen om u tevreden te stellen!
Cherri Andrea640360