Trucs en Spelcodes: Pico Tanks: Multiplayer Mayhem (ANDROID / IPHONE)

Trucs, Codes en Geheimen voor Pico Tanks: Multiplayer Mayhem op ANDROID / IPHONE. Bijvoorbeeld: Bruikbare tips.

Inleiding

Pico Tanks: Multiplayer Mayhem: Verhaal van het Spel

Welkom! Hieronder hebben we de trucs van Pico Tanks: Multiplayer Mayhem verzameld, maar niet alleen dat. Alle Achievements, codes en trainers zullen op deze pagina worden weergegeven als en van zodra ze beschikbaar zijn.

Als u andere kent, stel ze dan voor door contact met ons op te nemen en we zullen ze graag hier in dit artikel publiceren.

Pico Tanks is een snelle, energieke, 3v3, tank-vechtspel met een sterke nadruk op team-strategie. Ontwerp uw eigen unieke tank met duizenden mogelijkheden van het spel zijn steeds wisselende combinaties. Team up met je vrienden en te concurreren in een spectaculair 3v3 gevechten op meerdere maps en game modes! Communiceren met je team en het overwinnen van de vijanden om de overwinning in dit team gericht op real-time PvP battle arena.
DE STRIJD VAN DE CHAOTISCHE 3V3 SPEL MODI De strijd in de snelle actie met vrienden of gekoppeld worden met andere spelers van gelijke rang. Ga head-to-head in een intense real-time 3v3 gevechten met meerdere modi: ● Houd de Vlag: Uw team nodig heeft om de vlag te veroveren en vast te houden aan het voor het langer voordat de tijd uit loopt. ● Het ophalen van de Lading: Een krachtige tank van je team moet grijpen het laden voordat je tegenstanders en sleep het naar je basis, terwijl de rest van het team verdedigt. ● Team Deathmatch: Vernietigen van de vijandelijke tanks om punten te scoren voor je team en de strijd te winnen.
Aanvallen van je vijanden, genezen bondgenoten, verbergen in de struiken, een kudde schapen! Veel meer game modi zullen worden toegevoegd in de volgende updates.

Ons materiaal kan worden gebruikt met de volgende consoles: ANDROID / IPHONE. Deze lijst wordt voortdurend bijgewerkt sinds ANDROID / IPHONE of sinds wanneer het spel is uitgekomen.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Pico Tanks: Multiplayer Mayhem (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

En hier zijn eindelijk de langverwachte trucs voor dit spel.

Trucs: Trucs van het Spel

Oei. Er is helaas nog geen truc :(. Als je ze nodig hebt, neem dan contact met ons op en we zullen ons best doen, anders gewoon wachten: zodra we ons bewust worden van het bestaan ​​van trucs voor Pico Tanks: Multiplayer Mayhem, zullen we ze onmiddellijk publiceren.
Cherri Andrea640360