Trucs en Spelcodes: Spintrials Offroad Driving Games (ANDROID / IPHONE)

Pagina gewijd aan de trucs, codes en geheimen van Spintrials Offroad Driving Games voor ANDROID / IPHONE.

Inleiding

Spintrials Offroad Driving Games: Verhaal van het Spel

Welkom bij Apocanow! Dit artikel gaat over trucs en codes van het spel Spintrials Offroad Driving Games en verzamelt daarin al het videogamemateriaal over dit spel, en in het bijzonder ook Trainers, Achievements en mogelijke Walkthroughs.

Als je nieuwe trucs kent, dan horen we die graag. Neem contact met ons op of reageer op dit artikel! Je helpt ook andere gebruikers die op zoek zijn.

Spintrials is een all-terrain video game simulatie van de activiteiten die het rijden door modderige onverharde wegen in Rusland, en de leiding van de Sovjet-unie, voertuigen, Amerikaanse en Japanse auto 's, terwijl de aanhangwagen geplakte voertuigen en auto' s, manoeuvreren door middel van sprongen om de taak te voltooien. Het doel van het spel is om de lading naar zijn bestemming, zonder de uitputting van de hulpbronnen (zoals brandstof) of schade aan het voertuig.
Spintrials houdt rekening met verschillende eigenschappen, zoals natuurkunde, modder -, terrein-vervorming, evenals het begeleiden van de controles en een dag/nacht cyclus. Vanwege de verraderlijke terrein, de spelers moeten alle omstandigheden in aanmerking schijf dienovereenkomstig.
- Het combineert het realisme en het plezier van de fysieke begeleiding te maken van de beste auto driving simulator op mobiel, met de geavanceerde auto rijden physics engine.

Ons materiaal kan worden gebruikt met de volgende consoles: ANDROID / IPHONE. Deze lijst wordt voortdurend bijgewerkt sinds ANDROID / IPHONE of sinds wanneer het spel is uitgekomen.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Spintrials Offroad Driving Games (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

Na deze inleiding over het spel, volgen hier de trucs die we je beloofd hebben.

Trucs: Trucs van het Spel

Momenteel geen truc beschikbaar. Alstublief, kom later nog eens kijken om te controleren, want we zijn altijd actief in de zoektocht naar nieuw materiaal om toe te voegen. Als je trucs of strategieën kent voor Spintrials Offroad Driving Games, stuur ze dan naar ons.
Cherri Andrea640360