Trucs en Spelcodes: Baldi's Basics Classic (ANDROID / IPHONE)

Zoveel trucs zoals Bruikbare tips voor Baldi's Basics Classic (ANDROID / IPHONE). Onze site is volledig gespecialiseerd in trucs en walkthroughs.

Inleiding

Baldi's Basics Classic: Verhaal van het Spel

We presenteren u de Apocanow-pagina gewijd aan de trucs en geheimen van Baldi's Basics Classic! Het bevat alle ontgrendelingen en strategieën om verder te komen in het spel, moeilijke delen te overwinnen en nieuwe delen van het spel te ontdekken.

Als je nieuwe geheimen of codes hebt gevonden en deze wilt delen, aarzel dan niet! We zijn altijd blij om ons materiaal met ander te kunnen integreren en het voor iedereen beschikbaar te maken.

Dit spel is niet wat het lijkt...
Geïnspireerd door de griezelige/slecht edutainment games van de jaren '90, Baldi' s Basics is een meta-horror spel dat is echt raar, met geen echte educatieve waarde te vinden. Het doel van het spel is om te verzamelen van de zeven notebooks, en dan ontsnappen van de school, maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan! U zult moeten leren alle ins-en-outs van het spel is om een winnende strategie te ontwikkelen en te voorkomen dat gevangen door Baldi. Leren hoe te gebruiken Baldi ' s vrienden in uw voordeel, verstandig omgaan van de objecten die gevonden worden in de hele school, en om te onthouden van de lay-out van de Baldi school zijn alle sleutels tot succes!
Dit spel heeft twee modi, de geschiedenis en de eindeloos!

Dit spel is uitgebracht op 07/02/2020 en de trucs die we bezitten zijn geldig voor ANDROID / IPHONE. Deze lijst zal in de loop van de tijd worden bijgewerkt telkens wanneer we merken dat er nieuwe consoles zijn waarop Baldi's Basics Classic is gepubliceerd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Baldi's Basics Classic (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

Na het voorwoord, laten we je de trucs zien die we hebben gevonden.

Trucs: Trucs van het Spel

Helaas hebben we momenteel geen trucs voor dit spel. Maak je geen zorgen: zodra we ze hebben, zullen we deze pagina bijwerken met de bestaande trucs!
Cherri Andrea640360