Trucs en Spelcodes: Ruota della fama (ANDROID / IPHONE)

Leer de trucs van Ruota della fama en ontdek de codes op deze pagina.

Inleiding

Ruota della fama: Verhaal van het Spel

Welkom op de gerelateerde trucspagina van Ruota della fama. We laten je al het materiaal zien dat we hebben gevonden, dit is een site die volledig is gewijd aan trucs en walkthroughs voor videospellen.

Als je nieuwe trucs kent, dan horen we die graag. Neem contact met ons op of reageer op dit artikel! Je helpt ook andere gebruikers die op zoek zijn.

Veel plezier met deze speciale versie van de klassieke rad van fortuin spel! Senior Games presenteert: Het Wiel van de Honger, het raden van woorden, uitdrukkingen, of namen, om het verhogen van uw populariteit en bekendheid. U zult genieten van dit rad van fortuin!
De mechanica van het spel is vergelijkbaar met Hangman spel: u moet spelen tegen twee andere spelers om het woord of de zin die is verborgen in het configuratiescherm. Om dit te doen, moet je het rad van fortuin draaien, kiest u de klinkers en medeklinkers die u wilt en win de maximale punten in elk spel. Wees voorzichtig niet te vallen in de mislukking in de cel!
Wanneer u een spin van het wiel en je kunt punten verdienen door het leven lijnen en dubbele letters. Maar vertrouw niet op jezelf! U kunt ook het falen van de cellen en om alles te verliezen of verliest u uw beurt. Als je genoeg punten hebt, kunt u kopen een klinker om het makkelijker te maken om aan te raden de verborgen zin.

We hebben materiaal geldig voor ANDROID / IPHONE. De lijst met consoles is voortdurend bijgewerkt sinds 08/02/2020, de datum waarop Ruota della fama werd gepubliceerd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Ruota della fama (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

En hier zijn eindelijk de langverwachte trucs voor dit spel.

Trucs: Trucs van het Spel

Op dit moment hebben we geen trucs. Misschien is het te vroeg, in het geval dat het spel niet uitgekomen is. Of er zijn gewoon geen trucs ontworpen voor dit spel en geen enkele gebruiker op het net heeft een manier gevonden om vals te spelen Ruota della fama. E-mail ons als je trucs nodig hebt voor dit spel. We zullen ons best doen om ze te vinden.
Cherri Andrea640360