Trucs en Spelcodes: Zombie TD-Defend the last refuge (ANDROID / IPHONE)

Trucs en Codes van Zombie TD-Defend the last refuge voor ANDROID / IPHONE waaronder Bruikbare tips.

Inleiding

Zombie TD-Defend the last refuge: Verhaal van het Spel

We zijn verheugd dit artikel te presenteren dat gewijd is aan de trucs en codes van Zombie TD-Defend the last refuge. Hier vindt u alle bronnen die onze redactie heeft gevonden op Zombie TD-Defend the last refuge, in het bijzonder, bovenop hetgeen dat geschreven staat, ook Trainers en Achievements.

Als u andere kan vinden, aarzel dan niet om het naar ons te sturen. We zullen het met eventuele openbare dank aan de bestaande toevoegen.

Aan het einde van de wereld, de zombies blijven binnenvallen, hoe te overleven in deze zeer uitdagende en u als een fort commandant, hoe te verbannen zombies? Meld je nu aan, het beschermen van dit heiligdom, en schiet elke zombie invasie!
Het spel * het gebruik van een laag niveau, weinig schade, sterk te synthetiseren van een hoger niveau, een hogere schade, forten; * de belangrijkste manier om de batterij te kopen in de winkel te openen in de val van de kist en open de gelukkige vliegtuig; * wanneer de energie-bar set is voltooid, kunt u ervoor kiezen om de aanval van de baas, het succes van het geavanceerde niveau, kunt u meer goud; * de meest zeldzame munt - diamanten - kan worden verkregen door middel van militaire oefeningen;
De kenmerken van het spel * type, plaats gewoon de composiet een sterk, het fort zal automatisch voor u strijden; * offline awards kan zeer de moeite waard, zelfs als u niet online bent; * de competitieve modus kun je genieten van niet alleen het plezier van de strijd tegen zombies, maar is ook een uitdaging om te bevelhebbers over de hele wereld. * de enige militaire oefeningen zal u toelaten om jezelf uitdagen, altijd en overal; * meer dan 50 verschillende niveaus van de batterij te wachten voor de update van de synthese;

Zombie TD-Defend the last refuge is gepubliceerd op 09/02/2020 voor ANDROID / IPHONE. We zorgen ervoor dat de lijst met consoles waarvoor het spel in de loop van de tijd is gepubliceerd, wordt bijgewerkt als de trucs ook van toepassing zijn op nieuwkomers.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Zombie TD-Defend the last refuge (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

Nu gaan we over om u de trucs te tonen na de inleiding die we zojuist geschreven hebben.

Trucs: Trucs van het Spel

Helaas hebben we momenteel geen trucs voor dit spel. Maak je geen zorgen: zodra we ze hebben, zullen we deze pagina bijwerken met de bestaande trucs!
Cherri Andrea640360