Trucs en Spelcodes: Butchero (ANDROID / IPHONE)

Alle trucs en codes van Butchero voor ANDROID / IPHONE die in omloop zijn!

Inleiding

Butchero: Verhaal van het Spel

Welkom bij Apocanow! Dit artikel gaat over trucs en codes van het spel Butchero en verzamelt daarin al het videogamemateriaal over dit spel, en in het bijzonder ook Trainers, Achievements en mogelijke Walkthroughs.

We hopen dat het u zal helpen en dat u ons werk zult waarderen. Als je trucs hebt om voor te stellen, reageer of neem contact met ons op en we zullen de pagina bijwerken.

Butchero het is een gevaarlijke wereld, bevolkt door gewelddadige wezens die slechts één doel: om te vernietigen alles in hun kielzog. Het lijkt erop dat ik de enige held in staat om te stoppen met deze eindeloze hordes van het kwaad. Alleen je instincten, reactie, en de smart unieke combinatie van vaardigheden die u zullen helpen te overleven in de kerkers, bossen en grotten, die besmet is met al deze monsters.
Om deel te nemen in de avonturen, die steeds sterker worden met verschillende buit, te experimenteren met de mogelijkheid combinaties te vormen, en test je vaardigheden tegen de golven van vijanden. En als je faalt, alleen maakt je sterker in je volgende poging, immers, u bent een ware held!
Butchero kenmerken: – Dit is een rogue-like, dus dat elke poging een ander gevoel! – Dit is een RPG, dus je hebt een heleboel verschillende statistieken, en krijgt ton van de buit om ze te vergroten! – Tientallen willekeurige vaardigheden met die van experimenteren. – Prachtige werelden met bizarre vijanden en sluwe vallen gebruik te test je verstand. – Zeer eenvoudige bediening – ideaal voor het spelen met één hand!!!

De trucs in ons bezit zijn geldig voor ANDROID / IPHONE en zouden allemaal geldig moeten zijn sinds het spel uitkwam, dat wil zeggen sinds 10/02/2020. We werken de consolelijst elke keer bij van zodra er een nieuwe console aan de lijst wordt toegevoegd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Butchero (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

Na deze inleiding over het spel, volgen hier de trucs die we je beloofd hebben.

Trucs: Trucs van het Spel

Momenteel geen truc beschikbaar. Alstublief, kom later nog eens kijken om te controleren, want we zijn altijd actief in de zoektocht naar nieuw materiaal om toe te voegen. Als je trucs of strategieën kent voor Butchero, stuur ze dan naar ons.
Cherri Andrea640360