Trucs en Spelcodes: Papo Town Museum (ANDROID / IPHONE)

De pagina gewijd aan de trucs van Papo Town Museum (ANDROID / IPHONE). Je vindt er valsspeel codes, geheimen, strategieën en nog veel meer.

Inleiding

Papo Town Museum: Verhaal van het Spel

We presenteren u de Apocanow-pagina gewijd aan de trucs en geheimen van Papo Town Museum! Het bevat alle ontgrendelingen en strategieën om verder te komen in het spel, moeilijke delen te overwinnen en nieuwe delen van het spel te ontdekken.

Kent u andere trucs of heeft u ander materiaal? Stuur het ons zonder problemen! U kunt op dit artikel reageren of privé contact met ons opnemen en we zullen de pagina dan ook graag bijwerken met de inhoud van het materiaal dat u ons hebt gestuurd!

Welkom op de Papo Museum van de Stad, waar de geschiedenis is leuk! Paars Roze Bunny gids zal je naar verschillende tijdperken en historische perioden voor een bezoek aan de beroemde collecties over de hele wereld!
Er zijn zeven hallen in de Papo Museum van de Stad, met inbegrip van de prehistorische wezens hall, the stone age, kamer, oude beschaving, rijk, en de ridder, de Renaissance, de grote exploratie-en de industriële revolutie, de zaal van de tentoonstelling!!! Elke tentoonstelling heeft de meest klassieke en representatieve collecties van die periode.
Kinderen kunnen gemakkelijk leren door middel van het spel. De puzzels kunnen helpen kinderen begrijpen het uiterlijk en de vorm van de collectie op een interessante manier, en de video-en voice-introducties worden meer feiten en de achtergrond van de collectie. Er is een quiz na de introductie om te zien of de jongens luisterden aandachtig en volledig begrepen, en het beantwoorden van de quiz juist, een badge wordt beloond!

De trucs in ons bezit zijn geldig voor ANDROID / IPHONE en zouden allemaal geldig moeten zijn sinds het spel uitkwam, dat wil zeggen sinds 10/02/2020. We werken de consolelijst elke keer bij van zodra er een nieuwe console aan de lijst wordt toegevoegd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Papo Town Museum (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

Bedankt voor het lezen van deze korte inleiding. Laten ons nu de trucs voorstellen.

Trucs: Trucs van het Spel

Momenteel geen truc beschikbaar. Alstublief, kom later nog eens kijken om te controleren, want we zijn altijd actief in de zoektocht naar nieuw materiaal om toe te voegen. Als je trucs of strategieën kent voor Papo Town Museum, stuur ze dan naar ons.
Cherri Andrea640360