Trucs en Spelcodes: Stick War: Legacy (ANDROID / IPHONE)

De pagina gewijd aan de trucs van Stick War: Legacy (ANDROID / IPHONE). Je vindt er valsspeel codes, geheimen, strategieën en nog veel meer.

Inleiding

Stick War: Legacy: Verhaal van het Spel

Welkom bij Apocanow! Dit artikel gaat over trucs en codes van het spel Stick War: Legacy en verzamelt daarin al het videogamemateriaal over dit spel, en in het bijzonder ook Trainers, Achievements en mogelijke Walkthroughs.

Als u ander materiaal heeft, aarzel dan niet om het te plaatsen of naar ons op te sturen. We zullen het heel graag en met eventuele bedanking in het artikel plaatsen.

Een van de meest populaire en hoogst gewaardeerde web spelletjes, die van alle tijden is nu de mobiele telefoon!
Speel het spel Stick War, één van de grootste, meest leuke, uitdagende en verslavende stok figuur games. De controle van uw leger in formaties of spelen elke eenheid, heb je totale controle van alle stickman. Bouwen van eenheden, mijn goud, leer van de weg van het Zwaard, Speer, Boogschutter, Magiër en zelfs Reus. Vernietigen van de vijandelijke standbeeld en vastleggen van alle Gebieden!
Nieuwe Functies: ● 6 bonus Campagne niveaus, met prijzen! ● Skins zijn nu beschikbaar voor alle karakters! Ontgrendelen krachtige wapens en armor, elk met hun eigen voordelen. ● Blad skins zijn licht en goedkoop, zodat de unit kan bewegen en snel gebouwd. ● Ijs skins bevatten een krachtige magie die kan blokkeren en vertragen de vijand. ● Savage leder wordt gemaakt van de botten en vacht van de magische beesten, die geeft de drager van de bonus voor de Dood, verhoogde attack snelheid, behendigheid en stun-reductie. ● Lava skins zijn gesmeed in het hart van een vulkaan, en brandwonden veroorzaken van schade, en ook een afspiegeling van de inkomende schade terug op de vijand. ● Vamp huid wordt gezegd bevatten de macht van de Chaos van de zwartste magie van Inamorta. Vamp armor en wapens om te geven uw schijf de kracht van het leven, stelen, gif immuniteit, en splash schade aan allen die te dichtbij komen. ● Eindeloze Dode zombie survival-modus! Hoeveel nachten kunt u het laatst? ● Comic book-stijl filmische intro Oneindige van de Dood! ● Toernooi! Vecht je een weg door tientallen van De uitdagers om te winnen van de Kroon van Inamorta!

Dit spel is uitgebracht op 12/02/2020 en de trucs die we bezitten zijn geldig voor ANDROID / IPHONE. Deze lijst zal in de loop van de tijd worden bijgewerkt telkens wanneer we merken dat er nieuwe consoles zijn waarop Stick War: Legacy is gepubliceerd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Stick War: Legacy (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

De inleiding is voorbij. Hier zijn de trucs voor dit spel.

Trucs: Trucs van het Spel

De lijst met truccen voor dit spel is momenteel leeg. Heb geduld, binnenkort hebben we trucs om je te laten zien. Mits dat er natuurlijk zijn. Als je dit proces wilt versnellen, neem dan contact met ons op of reageer op deze pagina.
Cherri Andrea640360