Trucs en Spelcodes: shoot zombies (ANDROID / IPHONE)

Scroll doorheen deze pagina om alle bestaande trucs te vinden voor shoot zombies (ANDROID / IPHONE).

Inleiding

shoot zombies: Verhaal van het Spel

Welkom bij Apocanow! Dit artikel gaat over trucs en codes van het spel shoot zombies en verzamelt daarin al het videogamemateriaal over dit spel, en in het bijzonder ook Trainers, Achievements en mogelijke Walkthroughs.

Als u andere kan vinden, aarzel dan niet om het naar ons te sturen. We zullen het met eventuele openbare dank aan de bestaande toevoegen.

De wereld zal worden opgeslokt door de duisternis, u bent de enige kracht die kan weerstaan aan het kwaad! Een nieuwe gameplay van het spel van echte mensen, klaar-om-te-gebruik, gebruik maken van de prachtige mogelijkheid om de vijand te weerstaan van eindeloze aanvallen. Genieten en gebruik maken van oneindige vaardigheid om het overwinnen van verschillende moeilijkheden, dit is de basis van het voortbestaan.
1. Het kan worden bediend met een vinger, en kunt u controleren verschillende niveaus via de virtuele joystick; 2. Iedere keer zal er willekeurige vaardigheid verbetering, honderden combinaties van vaardigheden nooit stopt; 3. Uitdaging honderden niveau kaarten, tientallen monsters en machtige baas; 4. Rijke pixel stijl keuze, multiplayer instant strijds, doe de vingers kan niet stoppen.

shoot zombies is gepubliceerd op 13/02/2020 voor ANDROID / IPHONE. We zorgen ervoor dat de lijst met consoles waarvoor het spel in de loop van de tijd is gepubliceerd, wordt bijgewerkt als de trucs ook van toepassing zijn op nieuwkomers.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor shoot zombies (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

Na deze inleiding over het spel, volgen hier de trucs die we je beloofd hebben.

Trucs: Trucs van het Spel

Helaas hebben we momenteel geen trucs voor dit spel. Maak je geen zorgen: zodra we ze hebben, zullen we deze pagina bijwerken met de bestaande trucs!
Cherri Andrea640360