Trucs en Spelcodes: Gold Rush: Gold Season (ANDROID / IPHONE)

Hieronder vind je alle trucs van het spel Gold Rush: Gold Season voor ANDROID / IPHONE, evenals ontgrendelingen, geheimen en tips.

Inleiding

Gold Rush: Gold Season: Verhaal van het Spel

Welkom op de gerelateerde trucspagina van Gold Rush: Gold Season. We laten je al het materiaal zien dat we hebben gevonden, dit is een site die volledig is gewijd aan trucs en walkthroughs voor videospellen.

Als je andere ontgrendelingen of strategieën kent, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen of commentaar te geven op het artikel. Je maakt het completer en nuttiger voor al de bezoekers.

Koop uw goud de mijne. Start goudmijn.
HOE TE SPELEN Klik op de apparatuur en de goudmijn handmatig. De aankoop van materiaal voor het verbeteren van de winning van goud door een enkele aanraking. Ik wil auto-extractie van goud? Koop brandstof voor de apparatuur. Apparatuur in de behoefte aan brandstof. Als de tank is leeg de automatische extractie van goud gestopt! Goudmijn!

Ons materiaal kan worden gebruikt met de volgende consoles: ANDROID / IPHONE. Deze lijst wordt voortdurend bijgewerkt sinds ANDROID / IPHONE of sinds wanneer het spel is uitgekomen.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Gold Rush: Gold Season (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

Na het voorwoord, laten we je de trucs zien die we hebben gevonden.

Trucs: Trucs van het Spel

Helaas hebben we momenteel geen trucs voor dit spel. Maak je geen zorgen: zodra we ze hebben, zullen we deze pagina bijwerken met de bestaande trucs!
Cherri Andrea640360