Trucs en Spelcodes: Pocket World 3D (ANDROID / IPHONE)

De pagina gewijd aan de trucs van Pocket World 3D (ANDROID / IPHONE). Je vindt er valsspeel codes, geheimen, strategieën en nog veel meer.

Inleiding

Pocket World 3D: Verhaal van het Spel

We presenteren u de Apocanow-pagina gewijd aan de trucs en geheimen van Pocket World 3D! Het bevat alle ontgrendelingen en strategieën om verder te komen in het spel, moeilijke delen te overwinnen en nieuwe delen van het spel te ontdekken.

Als u ander materiaal heeft, aarzel dan niet om het te plaatsen of naar ons op te sturen. We zullen het heel graag en met eventuele bedanking in het artikel plaatsen.

Pocket World in 3Dè een leuke en ontspannende puzzel spel 3D. Alle modellen zijn gebaseerd op de wereld-beroemde gebouwen. Tijdens de montage van de onderdelen in verschillende modellen, de spelers zijn ook in het gevoel van de exotische sfeer van de hele wereld.
Kenmerk van het spel: * Montage door uzelf, de hands-on en bouwen, de ervaring van het monteren van plezier. * 3D vision, is een nieuwe 3D-puzzel spel dat traint je hersenen, open uw verbeelding. * Honderden bekende scenario ' s hier, reizen de wereld op een smartphone. * Genieten van het luisteren naar klassieke muziek, terwijl het beheer van het model.

Ons materiaal kan worden gebruikt met de volgende consoles: ANDROID / IPHONE. Deze lijst wordt voortdurend bijgewerkt sinds ANDROID / IPHONE of sinds wanneer het spel is uitgekomen.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Pocket World 3D (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

Nu gaan we over om u de trucs te tonen na de inleiding die we zojuist geschreven hebben.

Trucs: Trucs van het Spel

Momenteel geen truc beschikbaar. Alstublief, kom later nog eens kijken om te controleren, want we zijn altijd actief in de zoektocht naar nieuw materiaal om toe te voegen. Als je trucs of strategieën kent voor Pocket World 3D, stuur ze dan naar ons.
Cherri Andrea640360