Trucs en Spelcodes: IQ Test (ANDROID / IPHONE)

Leer de trucs van IQ Test en ontdek de codes op deze pagina.

Inleiding

IQ Test: Verhaal van het Spel

We laten je graag het videospelmateriaal zien dat we hebben verzameld voor IQ Test!

Kent u andere trucs of heeft u ander materiaal? Stuur het ons zonder problemen! U kunt op dit artikel reageren of privé contact met ons opnemen en we zullen de pagina dan ook graag bijwerken met de inhoud van het materiaal dat u ons hebt gestuurd!

In een paar minuten, het berekenen van uw IQ met de beste interactieve vragen die meten van uw visuele geheugen, patroon-analyse en ruimtelijk redeneren. Er zijn 30 vragen in totaal per vraag 4 antwoord mogelijkheden. De vragen zijn gedaan in een leuke en interactieve manier, zodat bij het meten van je IQ, kunt u de meest leuke en niet op alle verveeld!
De IQ-Test de belangrijkste doelstelling is voor het meten van uw intelligentie quotiënt. Maar in onze applicatie hebben we ook een afdeling die u kan zien op de homepage en gelabeld als Emoties versus Logica. In deze sectie, zult u in staat om te beoordelen of u meer emotionele dan logisch, of vice versa. IQ is in verband met uw EQ niveaus. Zet in twee verschillende tests, krijgt u een globale visie en inzicht over je IQ, terwijl het zien van je emoties zo goed! Voor het nemen van de IQ-test, dan ontdek je EQ en IQ.
★ Doel van de app: Vind je QI! ★ Aantal vragen: 30 ★ Tijd: Je hebt onbeperkte tijd, maar het duurt meestal ongeveer een paar minuten om te voltooien van de test ★ Emoties versus Logica sectie: deze sectie, nadat je hebt ontdekt uw QI, zult u in staat om te weten te komen over uw emotionele en logische zijden van de hersenen. Is je IQ hoger dan EQ? Of is je EQ hoger is dan je IQ? Of is het evenwichtig? Neem gewoon de tests in dit artikel en kom erachter!!! ★ Leeftijd: Iedereen van elke leeftijd, die is in staat tot het interpreteren van de beelden en etc kunt de test. Er is geen leeftijdsgrens!

IQ Test is gepubliceerd op 14/02/2020 voor ANDROID / IPHONE. We zorgen ervoor dat de lijst met consoles waarvoor het spel in de loop van de tijd is gepubliceerd, wordt bijgewerkt als de trucs ook van toepassing zijn op nieuwkomers.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor IQ Test (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

Bedankt voor het lezen van deze korte inleiding. Laten ons nu de trucs voorstellen.

Trucs: Trucs van het Spel

Helaas hebben we momenteel geen trucs voor dit spel. Maak je geen zorgen: zodra we ze hebben, zullen we deze pagina bijwerken met de bestaande trucs!
Cherri Andrea640360