Trucs en Spelcodes: Sega Ages Fantasy Zone (SWITCH)

Leer de trucs van Sega Ages Fantasy Zone en ontdek de codes op deze pagina.

Inleiding

Sega Ages Fantasy Zone: Verhaal van het Spel

We laten je graag het videospelmateriaal zien dat we hebben verzameld voor Sega Ages Fantasy Zone!

Als je nieuwe geheimen of codes hebt gevonden en deze wilt delen, aarzel dan niet! We zijn altijd blij om ons materiaal met ander te kunnen integreren en het voor iedereen beschikbaar te maken.

Een interplanetaire monetaire systeem in elkaar stort als de fondsen zijn op mysterieuze wijze gekanaliseerd in de bouw van een fort in de Fantasy Zone. Aan Opa-Opa om te redden van de Fantasy Zone en bij het vinden van de dader verantwoordelijk! Verwijder alle van de bases om de finale te bereiken baas en gaan naar het volgende niveau. Met behulp van een laser en bommen om alle vijanden te vernietigen en neem voordeel van het wapen en de motor upgrades! We willen een verandering in het palet? Speel als Opa-Opa ' s broer, Upa-Upa!

Ons materiaal kan worden gebruikt met de volgende consoles: SWITCH. Deze lijst wordt voortdurend bijgewerkt sinds SWITCH of sinds wanneer het spel is uitgekomen.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Sega Ages Fantasy Zone (SWITCH): Bruikbare tips.

En hier zijn eindelijk de langverwachte trucs voor dit spel.

Trucs: Trucs van het Spel

Op dit moment hebben we geen trucs. Misschien is het te vroeg, in het geval dat het spel niet uitgekomen is. Of er zijn gewoon geen trucs ontworpen voor dit spel en geen enkele gebruiker op het net heeft een manier gevonden om vals te spelen Sega Ages Fantasy Zone. E-mail ons als je trucs nodig hebt voor dit spel. We zullen ons best doen om ze te vinden.
Cherri Andrea640360