Trucs en Spelcodes: Puzzle Pelago - A Drag & Drop Economy (ANDROID / IPHONE)

Trucs, Codes en Geheimen voor Puzzle Pelago - A Drag & Drop Economy op ANDROID / IPHONE. Bijvoorbeeld: Bruikbare tips.

Inleiding

Puzzle Pelago - A Drag & Drop Economy: Verhaal van het Spel

Hallo en welkom bij Apocanow. We presenteren het artikel over de trucs en codes van Puzzle Pelago - A Drag & Drop Economy. We hopen dat het nuttig zal zijn en het u in staat zal stellen uw spelervaring te verbeteren.

Als je andere ontgrendelingen of strategieën kent, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen of commentaar te geven op het artikel. Je maakt het completer en nuttiger voor al de bezoekers.

Van een boom kappen in een comfortabele stoel, een heleboel stappen tussen. Maar er is niet veel ruimte op deze eilanden - waar alle gebouwen gaan? En niet te vergeten de wegen-tussen - de koppige islander niet kunt staan kruisen, omdat ze houden van lopen in elkaar!
Geniet van een schitterend nieuw spel dat zich de begrippen van economie, simulatie games en verandert ze in een puzzel, alles in een ontspannen omgeving en zeewind gevuld sfeer.
Eenvoudige Mechanica, Complexe Puzzels * Drag & Drop: Van een bos slepen van een lumber jack voor het produceren van de logs, en een lumber jack slepen van een zagerij te produceren planken * Combineren: het Maken van ijzer uit een combinatie van kolen en ijzererts, of meubilair, door het combineren van de tools en tafels! * Vervullen: het Is mogelijk om te voltooien van elke puzzel en de levering van alle benodigde goederen voor de woningen die er om vraagt

Ons materiaal kan worden gebruikt met de volgende consoles: ANDROID / IPHONE. Deze lijst wordt voortdurend bijgewerkt sinds ANDROID / IPHONE of sinds wanneer het spel is uitgekomen.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Puzzle Pelago - A Drag & Drop Economy (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

Na het voorwoord, laten we je de trucs zien die we hebben gevonden.

Trucs: Trucs van het Spel

Oei. Er is helaas nog geen truc :(. Als je ze nodig hebt, neem dan contact met ons op en we zullen ons best doen, anders gewoon wachten: zodra we ons bewust worden van het bestaan ​​van trucs voor Puzzle Pelago - A Drag & Drop Economy, zullen we ze onmiddellijk publiceren.
Cherri Andrea640360