Trucs en Spelcodes: FarmerDozer - Spingi Le Monete (ANDROID / IPHONE)

Bruikbare tips en vele andere trucs en codes op deze pagina gewijd aan FarmerDozer - Spingi Le Monete voor ANDROID / IPHONE.

Inleiding

FarmerDozer - Spingi Le Monete: Verhaal van het Spel

We laten je graag het videospelmateriaal zien dat we hebben verzameld voor FarmerDozer - Spingi Le Monete!

Als je nieuwe geheimen of codes hebt gevonden en deze wilt delen, aarzel dan niet! We zijn altijd blij om ons materiaal met ander te kunnen integreren en het voor iedereen beschikbaar te maken.

FarmerDozer is een spel, geïnspireerd door het genre, de Coin Pusher en de aard van de teelt. In dit spel moet je om de munten op de tafel te verzamelen van bonussen en prijzen, maar wees voorzichtig niet om de munten en prijzen uit de twee kanten van de tafel.
FarmerDozer Kenmerken: - Vijf soorten awards, met drie verschillende kleuren en de zeldzaamheid, common, zeldzaam en legendarisch. - Dagelijkse quests die bijzondere beloningen. - Tornado munt, de tornado is onvoorspelbaar en wordt geleverd met een bliksem en regen, brengt u geluk als ongeluk. - Een combinatie van munt, dit is een zeldzame munt, als u het verzamelen van de te combineren verzamelt bijna alles wat op tafel voor u!.
En het is nog niet voorbij! hoe meer munten en bonussen wachten op u!

Alle informatie over de trucs in dit artikel is van toepassing op FarmerDozer - Spingi Le Monete sinds 17/02/2020, op de consoles ANDROID / IPHONE. De lijst wordt telkens bijgewerkt wanneer het spel wordt gepubliceerd voor een nieuwe console.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor FarmerDozer - Spingi Le Monete (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

De inleiding is voorbij. Hier zijn de trucs voor dit spel.

Trucs: Trucs van het Spel

Helaas hebben we momenteel geen trucs voor dit spel. Maak je geen zorgen: zodra we ze hebben, zullen we deze pagina bijwerken met de bestaande trucs!
Cherri Andrea640360