Trucs en Spelcodes: Hot Wheels Infinite Loop (ANDROID / IPHONE)

Zoveel trucs zoals Bruikbare tips voor Hot Wheels Infinite Loop (ANDROID / IPHONE). Onze site is volledig gespecialiseerd in trucs en walkthroughs.

Inleiding

Hot Wheels Infinite Loop: Verhaal van het Spel

We zijn verheugd dit artikel te presenteren dat gewijd is aan de trucs en codes van Hot Wheels Infinite Loop. Hier vindt u alle bronnen die onze redactie heeft gevonden op Hot Wheels Infinite Loop, in het bijzonder, bovenop hetgeen dat geschreven staat, ook Trainers en Achievements.

Als je andere ontgrendelingen of strategieën kent, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen of commentaar te geven op het artikel. Je maakt het completer en nuttiger voor al de bezoekers.

* Genomineerd voor de Beste Race Game en Beste Mobiele Game op de gamescom 2019 *
Ervaring gekke uitdagingen in real-time voor 8 spelers PVP racing smash, crash en stunt je een weg naar de overwinning! Het verzamelen van de legendarische Hot Wheels® auto ' s als de Bone-Shaker™, Twin Molen™, Shark Bite™, Rodger Dodger™ en nog veel meer tijdens het upgraden van uw vloot om te strijden voor de ultieme racing league.
Het is het jaar 2068. Hot Wheels® introduceert de meest geweldige auto, race-ervaring: De Eindeloze Cyclus – een nieuwe race-sport, waar extreme stunt, het verpletteren, breken, loops en trucs voor het maken van legenden en dromen!

Alle informatie over de trucs in dit artikel is van toepassing op Hot Wheels Infinite Loop sinds 18/02/2020, op de consoles ANDROID / IPHONE. De lijst wordt telkens bijgewerkt wanneer het spel wordt gepubliceerd voor een nieuwe console.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Hot Wheels Infinite Loop (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

Na deze inleiding over het spel, volgen hier de trucs die we je beloofd hebben.

Trucs: Trucs van het Spel

We hebben nog steeds geen trucs om te tonen. We doen ons best om trucs te zoeken en te publiceren van spellen wanneer we ze vinden. Kom regelmatig eens controleren op deze pagina. Als er trucs zijn voor Hot Wheels Infinite Loop, zullen we deze in de loop van de tijd publiceren.
Cherri Andrea640360