Trucs en Spelcodes: Ascendant Hearts (PC / SWITCH)

Pagina gewijd aan de trucs, codes en geheimen van Ascendant Hearts voor PC / SWITCH.

Inleiding

Ascendant Hearts: Verhaal van het Spel

We zijn verheugd dit artikel te presenteren dat gewijd is aan de trucs en codes van Ascendant Hearts. Hier vindt u alle bronnen die onze redactie heeft gevonden op Ascendant Hearts, in het bijzonder, bovenop hetgeen dat geschreven staat, ook Trainers en Achievements.

Als je andere ontgrendelingen of strategieën kent, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen of commentaar te geven op het artikel. Je maakt het completer en nuttiger voor al de bezoekers.

Hayato leefde een normaal leven, totdat je op een dag wakker met geheugenverlies... en vindt zichzelf in een wereld dichter bij de video games speelt hij die de wereld onthoudt. Fetch quest? Skill points? Respawn na de dood? Het is allemaal een beetje veel om te accepteren. Een magiër genaamd Shiori, biedt ze aan om hem te helpen zijn weg te vinden, en met haar hulp, leert hij om monsters te bestrijden, doen de fetch quest, en zet de items in een vreemde metafysische ruimte heet een 'inventaris.' Al snel is hij klaar om op de NPC ' s quest! Maar de stad Lightshire in levensgevaar monsters—monsters te doden voor real. Waar kwamen ze vandaan? Wat is er achter de aanslagen? Hayato en Shiori zijn vastbesloten om uit te vinden, en het maakt niet uit wat ze tegenkomen—van de gevangenissen te beargumenteren leden van de partij die zal niet stoppen totdat zij de waarheid leren.

Ascendant Hearts is gepubliceerd op ar/nu/Janu voor PC / SWITCH. We zorgen ervoor dat de lijst met consoles waarvoor het spel in de loop van de tijd is gepubliceerd, wordt bijgewerkt als de trucs ook van toepassing zijn op nieuwkomers.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Ascendant Hearts (PC / SWITCH): Bruikbare tips.

Bedankt voor het lezen van deze korte inleiding. Laten ons nu de trucs voorstellen.

Trucs: Trucs van het Spel

Spijtig, er zijn geen trucs beschikbaar voor Ascendant Hearts. We zijn altijd op de hoogte wat betreft de trucs, dus wees geduldig en wacht tot ze worden gepubliceerd. Als u wilt, kunt u uw verzoek indienen door contact met ons op te nemen.
Cherri Andrea640360