Trucs en Spelcodes: Happy Hockey! (ANDROID / IPHONE)

Scroll doorheen deze pagina om alle bestaande trucs te vinden voor Happy Hockey! (ANDROID / IPHONE).

Inleiding

Happy Hockey!: Verhaal van het Spel

Welkom bij Apocanow! Dit artikel gaat over trucs en codes van het spel Happy Hockey! en verzamelt daarin al het videogamemateriaal over dit spel, en in het bijzonder ook Trainers, Achievements en mogelijke Walkthroughs.

Als je nieuwe trucs kent, dan horen we die graag. Neem contact met ons op of reageer op dit artikel! Je helpt ook andere gebruikers die op zoek zijn.

Bent u klaar voor een pucking goede tijd? Welkom bij Happy Hockey, de Hockey-based actie puzzel spel dat is alles over de radicale en volledig gratis te spelen. Pak je stick, raakte het ijs, en het doel te nemen, want dit is sport spel dat je hebt gewacht!
Speel Graag Hockey is zo eenvoudig als het is leuk, alles wat je hoeft te doen is het doel van uw puck, slaan met de stick en druk op de achterkant van het net voor het doel! Ook als je gaat te hebben om te voorkomen dat de hordes van vijanden, gekke obstakels, en, natuurlijk, de keeper. Het is tijd om stof van uw skates, ga dan naar de baan en het beoefenen omdat Gelukkig Hockey is de skill-based spel dat gaat om je hersenen te testen en uw vaardigheden met een schijf. Gelukkig, Gelukkig Hockey verwerkt als een droom, met pin-point nauwkeurige fysica, naadloze besturingselementen die u helpen bij het bereiken van de puck het verleden berichten eenvoudig, u hebt het talent om te scoren!
Als je verder komt, kom je in een oneindige niveaus, die zijn ongelooflijk weergegeven in prachtige 3D-graphics! Bovendien, elk niveau zal u verrassen met nieuwe uitdagingen, obstakels, en allerlei waanzin voorbij die polen. Immers, de naam van het spel is om doelen te scoren, en hier, er zijn duizenden mensen.

Happy Hockey! is gepubliceerd op 26/02/2020 voor ANDROID / IPHONE. We zorgen ervoor dat de lijst met consoles waarvoor het spel in de loop van de tijd is gepubliceerd, wordt bijgewerkt als de trucs ook van toepassing zijn op nieuwkomers.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Happy Hockey! (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

Na het voorwoord, laten we je de trucs zien die we hebben gevonden.

Trucs: Trucs van het Spel

Momenteel geen truc beschikbaar. Alstublief, kom later nog eens kijken om te controleren, want we zijn altijd actief in de zoektocht naar nieuw materiaal om toe te voegen. Als je trucs of strategieën kent voor Happy Hockey!, stuur ze dan naar ons.
Cherri Andrea640360